16/F KÉP Miért van az, hogy reggelente majdnem lapos a hasam, viszont ha eszek valamit, vagy este már vacsora után akkora hasam van, mintha valami több évtizedes sörhasam lenne?
Valamint ez már elhízás? BMI szerint egyáltalán nem, de hát az nem lát :D
62 kg vagyok és 173-174cm kb. (nem tudom pontosan, már rég mértem magam)
szeretek focizni futni biciklizni, de ez nem látszik rajtam
ha leadnám az édességet, lenne javulás? kevés rajtam az izom az biztos, viszont kondizni nem tudok, inkább itthon csinálnék akkor fekvőtámaszokat stb, mert úgyse bírnám a kondit. mellé meg járnék futni.
íme a képek:
az utolsó 3 reggel készült, az első 3 este. a 2. és az 5. képen feszítem a hasizmom, azért kisebb. viszont nem igazán látni, tavaly sokkal jobb voltam, íme egy tavalyi kép:
köszi, viszont lehet élőben vagy valahogy más képet adna magáról :)
őszintén, nekem is a tavalyi formám tetszett jobban, de hát nőttem is és ezzel jött pár kg is fel sajnos, na de majd most! :D
15:08-as!
Szerintem a kérdező nem azt szeretné megtudni, hogy mennyire tettszik a csomagja az itteni nőknek...vagy tévedek?
22/L
nem zavar ha tetszik neki, de igen, másra irányult a kérdésem :)
edzeni nem tudom szeretnék e, inkább csak amit írtam, futás,itthon fekvő stb.
akinek bejön kicsit lentebb írjon ha akar ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!