Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16/F KÉP Miért van az, hogy...

16/F KÉP Miért van az, hogy reggelente majdnem lapos a hasam, viszont ha eszek valamit, vagy este már vacsora után akkora hasam van, mintha valami több évtizedes sörhasam lenne?

Figyelt kérdés

Valamint ez már elhízás? BMI szerint egyáltalán nem, de hát az nem lát :D

62 kg vagyok és 173-174cm kb. (nem tudom pontosan, már rég mértem magam)

szeretek focizni futni biciklizni, de ez nem látszik rajtam

ha leadnám az édességet, lenne javulás? kevés rajtam az izom az biztos, viszont kondizni nem tudok, inkább itthon csinálnék akkor fekvőtámaszokat stb, mert úgyse bírnám a kondit. mellé meg járnék futni.

íme a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

az utolsó 3 reggel készült, az első 3 este. a 2. és az 5. képen feszítem a hasizmom, azért kisebb. viszont nem igazán látni, tavaly sokkal jobb voltam, íme egy tavalyi kép:

[link]

2011. ápr. 26. 14:57
1 2 3 4
 21/39 TOMAtm ***** válasza:

na megnéztem a képeid.haver,komolyan,kb 10 kiló izot tudnál magadra pakolni 3-4 hónap alatt,nem is kéne nagyon megfeszülnöd miatta,heti 3 edzéssel a konditeremben.nagyon jó genetikád van ehhez a sporthoz.irigyellek érte,nekem annó egy jó évembe került amig tudtam valami fejlődést tapasztalni.szerintem vetess apáddal egy vödrös 100% whey proteint,aztán 3 hónap múlva tölts fel képet,el lesznek ájulva a csajok.

sok sikert hozzá,én szurkolok neked!

2011. ápr. 26. 16:20
 22/39 anonim ***** válasza:
Miből szűrted le h jó a genetikája? mert én az 1 évvel ezelőtti formához képest csak azt látom h hájasodot vmennyit, izmot nem rakott magára.
2011. ápr. 26. 18:59
 23/39 anonim ***** válasza:

Azért leszel este pocakosabb, mert valszeg alig van hasizmod, ami megfogja a hasfalad. Szedj fel valami izmot magadra, mert ez a félplötyi nem az igazi!

Étrend, edzés után egy tejsavó+dextróz, és fél év múlva te leszel a Rambo 4. Hajrá!

2011. ápr. 26. 20:17
 24/39 anonim ***** válasza:
B@szki most olvasom, hogy nem tudsz kondizni. Írd már le miért nem! Ne legyél lusta!
2011. ápr. 26. 20:18
 25/39 A kérdező kommentje:
azért mert megoldhatatlan hogy tápkiegeket vegyek vagy csirkemellen éljek sajnos, és ez csak a kisebbik. a màsik az hogy megunom a kondit. am mèr lenne jo genetikàm?
2011. ápr. 26. 21:39
 26/39 anonim ***** válasza:
A kaja mindennek az alapja. Otthoni edzés nem olyan jó, mint a konditermi, de rendes kaja nélkül meg pláne nem ér semmit. Amúgy vannak más fehérjedús kaják is, ha kevés a lóvé, mehet comb, bab, stb.
2011. ápr. 26. 21:42
 27/39 anonim ***** válasza:

Irigyellek, h ennyire sok hülyeségre van szabad kapacitásod.

Járj le edzeni, és akkor talán ki fogsz nézni valahogy.

2011. ápr. 27. 00:34
 28/39 A kérdező kommentje:
imádom ezt bennetek, hogy sokan megint félretudjátok értelmezni a kérdésemet :) egy ember adott nagyjából választ, hogy talán a hasizmom gyenge, a többiek nagy része (tisztelet a kivételnek) meg azt hiszi, hogy büszke vagyok magamra és itt akarom mutogatni (gondolok itt főleg az utolsó hozzászólóra :)) kösz a válaszokat azért.
2011. ápr. 27. 13:48
 29/39 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lesz@rom, hogy mutogatni akarod magad, vagy sem, csupán közöltem, h nyomorék vagy, ha ez a legnagyobb problémád.
2011. ápr. 28. 00:25
 30/39 A kérdező kommentje:
Mert szerimted mi kéne legyen nagy probléma számomra 16 évesen?:) van 2 fülem,szemem,kezem,lábam, egészséges vagyok, a szüleim is, van egy tesóm, jól tanulok. Szerintem emiatt egyáltalán nem vagyok nyomorék de ha teíy
2011. ápr. 28. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!