Mikor érdemes kocogni? Reggel éhgyomorra vagy este, vacsora után két órával?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, már csak 4kg feleslegem van, de nem tudom mikor jobb kocogni.2011. szept. 20. 17:54
1/5 anonim válasza:
Szereny velemenyem szerint reggel,(gondolok en kora reggelre, kg 06:00)ehgyomorra erdemes futni, en elotte megiszok egy pohar fekete teat, ami meginditja a gyomrom,elvegzem a nagydolgomat, h ne a palyan erje utol, de amugy nem eszek semmit, csak utana.En amugy a kocogassal 20 kg-t adtam le.Ha barmi kerdesed van, irj privit.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a választ! Lehet kipróbálom a reggeli futást, hátha hatásosabb. Este olyan nehezen veszem rá magam, meg ügyelnem kell nagyon, hogy mit eszek, különben nagyon szúr a hasam. :D Nagyon szívesen fogadok minden tanácsot, szerintem ide is lehetne írni, hátha másnak is hasznos, persze csak ha nem probléma. :)) Már sikerült 4kg-ot leadnom, a maradék 4-5-tel küzdök most, 59kg vagyok jelenleg, a célom 54-55. :))
2011. szept. 21. 00:11
3/5 anonim válasza:
Nem irtad, h fiu vagy lanmy vagy es hany eves...A hastajeki szurasrol pedig azt hiszem, h nem jol veszed a levegot, bar mondom en is csak amator vagyok, olyan futastempot kell valassz, h ha valaki melletted fut, tudj vele gond nelkul tarsalogni
5/5 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, 24 éves lány. Futás közben én egyáltalán nem tudok beszélni, mert akkor biztosan beszúr az oldalam/hasam. Amúgy lassan kocogok, nem gyorsan, kettőt be-kettő ki lélegzetvétellel. :D Valahogy így van a ritmusa, nem tudom másképp megmagyarázni.
2011. szept. 28. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!