Ilyen testet sima (sok) gyúrással ki lehet-e alakítani? Vagy kell hozzá valami szer is, netán fel vannak pumpálva az izmok?
Hát neked fingod sincs semmiről barátom, mert az izom nem egszserű, kapásból mert több féle van felépítésben és textúrában is. a Fejlődést illetően sem véletlenől dobálóznak olyan kifejezésekkel, mint: erő-állóképesség. Én ismertek testépítőket, taronászt, bunyósokat, te meg gondolom hallottál valamit. elég szánalmas, hogy lepontozod azt, aki ért is hozzá.
Nem kötelező beleszólni, ha hülye vagy egy témához.
A kérdezőnek mondom: az ilyen mértékű izomzat ha megfelelően táplálkozol (kiegészítők: fehérje, maltodextrin, ha nincs nagyon pénzed akkor fehérje, dextróz aka szőlőcukor, és mondjuk zabkása, mert rostos, így könnyen emészthető) akkor olyan 3-4 év. Ha persze most vékony vagy. Gyorsabban csak akkor ha kivételes génjeid vannak, vagy kokszolsz, de azt nem érdemes, mert mer 1-2 év alatt is nagyon szép és látványos izomzatot tarthatsz fent. Az izmaid egy részét pedig aerob edzéssel (futás, kosarazás foci) fel kell áldozni, így lassabban nő a tömeg, viszont sokkal szálkásabb mardadsz.
Erre a hülyére meg nem hallgass, csak mert olyan okos, hogy hallot már 1-2 gyógyszernevet. :D
Seggtitán, ez jó! Ez tényleg hülye volt. Én is ismerek pár sportolót és az előttem szólónak van igaza!
És egyébként miert edzenek másként a különféle célú sportolók, és hogy értetted azt, hogy levegő karú, ha az izmok ugyanolyanok?
Ja és honnan lehet látni egy izom színét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!