Gyúrással kapcsolatban két kérdés, edzésterv ill kiegészítő?
1. Egyetemista leszek. Az egyetem alatt hetente csak 3* tudnék menni kondiba! Csütörtök, Péntek, Szombat! A nyári edzéstervem a következő volt.
hétfő-mell, has // kedd-hát // szerda-kar//csütörtök//váll/péntek-mell,has//szombat-kar
Hogy lehetne megoldani a 3 napos edzéstervet ??? Májusban kezdtem el gyúrni és nekem ez a 6 napos tökéletesen bevált, kezdőhöz képest nagyon jól fejlődtem.
2. Májusban az érettségi szünet alatt kondiztam heti pár alkalommal, akkor elkezdtem enni amiostar rox 78% tömegnövelőt, majd 2 hétre abbahagytam a szóbeli miatt, majd utána egyből elkezdtem. Mondták nekem a "nagy gyúrósok", hogy SZÓJÁT (ISO SOY ) kell ennem, mert az megdobna. A SZÓJA nagyon is bevált. A szója most fogyott el, bírta úgy 3-4 hétig. ÉS mellette Kreatin-drivet is ettem, azt most abbahagyom, mert 4 hétig szedtem és kell hagyni 4 hét szünetet.
Most majd a tömegnövelőt (AMIOSTAR ROX 78% at akarom inni. Mivel ott mondták, hogy az nem nagyon jó, mert azt miindig lopják azt eladják, szóval abból van még 2-3 hétre való ha naponta 2* iszok. Utána mit tanácsoltok, hogy mit igyak, Tömegnövelőt vagy Szóját ? ????
184 cm / 71 kg / normál testalkatom van. se túl kövér, se túl sovány. 19/f
Azért kezdtem el ennyire intenzíven gyúrni, mert a középsuliban mindig is gyenge voltam fizikailag, a normál testalkatom ellenére, és szeretnék önbizalmat szerezni, jó testalkatot, persze nem egy kigyúrt állat félét. Szeretnék új ember lenni, most h egyetemre megyek.
Köszönöm a válaszokat!
Te igen hülye vagy. Olvasd el ezt:
Aztán tájékozódj a tápkieg piacon. csinálj magadnak étrendet, ne a tápkiegben keresd a megváltást, mert nem fog megváltani.
És aki nem edz lábat az b*zi, le fog száradni a heréje, felfordul és aránytalan lesz. Meg b*zi.
azt mondják akkor jó ,de ezaz egész kondi ipar olyan , hogy az egyik azt mondja megöl a másik meg azt mondja az nagyon jó naponta 20 at és tunkold le az egészet kis c vitaminnal . Mondjuk nem tudom hány liter kell ,de osztály társ pl tolja nagy iparba ő az aki ebbe a biznyákba nagyon benne van
hogy csak a scitec termék mindenből meg még hallottam teljesítmény növelőből hotblood van aki azt mondja használ van aki nem ,de am. felnézel body builder oldara ott is sok olyan cuc van amire azt írják hogy "nagyon jó cuc ,de nekem nem használt " de hát nem tudom mint mondtam én nem hiszek , abba hogy ezekre szükség lenne , meg sokan vannak hogy elámulnak attól hogy ez milyen jó és elkezd haladni bizonyos izomzatokkal nagyon olyanokat látok mikor heti egyszer lemegyek a kondi terembe , hogy a lába épp hogy edzeve van a karba viszont vastagabb nálam simán , hogy most akkor ez hogy van .Persze nem olyan hatalmas eldeformálódásra kell gondolni ,de azért ha az ember úgy figyelgeti a testformákat akkor egy idő után látja hogy valami nincs rendben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!