Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen testet sima (sok)...

Ilyen testet sima (sok) gyúrással ki lehet-e alakítani? Vagy kell hozzá valami szer is, netán fel vannak pumpálva az izmok?

Figyelt kérdés
[link]
2009. márc. 2. 15:48
1 2
 1/15 anonim válasza:
74%
Igen kilehet, de a képen biztos rávan segítve egy kis szúrással.. Amúgy normálisan kell gyúrni, nem csak egy helyre hanem változatosan, jó sokáig akkor lehetsz ilyen.
2009. márc. 2. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Khm.. minek akarsz ilyen testet? Szerintem nem szép. Ja, és biztos van benne vmi csalás..
2009. márc. 2. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú, és kitartó edzésekkel, megfelelő táplálkozással ki lehet alakítani. Szerintem doppingszer, szteroidok nélkül is.
2009. márc. 2. 16:36
 4/15 anonim válasza:
73%

Hosszú évek alatt folyamatos edzéssel és megfelelő táplálkozással kialakíthatod, de az ilyen képekre mindig rásegítenek photoshoppal, ezt soha ne feledd.

Kemény és kitartó munka az, ami meghozza a gyümölcsét.

A gyúrás során először az izomtömeged nő, majd a 6.héttől kezdődhet az ún. szálkásítás, amivel ehhez hasonló alakra tehetsz szert.

2009. márc. 2. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
tuti befigyelt ott 1-2 okosság. ilyet naturálba nem lehet. de aki esetleg ilyen adotságokkal rendelkezik és naturál annak várom a hozzászólását. Jah és ha vki azt mondja,h de hát az én ismerősöm... olyat már hallottam eleget.
2009. márc. 2. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
pár év edzés meg egy kis kox.10 évet gyúrtam nem hazudok.
2009. márc. 2. 17:03
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Persze lehet, csak az ennyire formás izomzat kb anyi idő, mint a jóval nagyobb, de nem olyaj rajzos. Szóval ez nem pumpált, mert akkor nem lenne ilyen szép! Nézd meg pl. a tornászokat, vagy a focistákat, azok sem nagyok akarnak lenni!
2009. márc. 8. 13:23
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Mi az, hogy ez nem pumpált?:D Az izom az izom. teljesen mind1, hogy mivel éred el a formát az izom az izom. Nincs olyan,h pumpált izom meg kirajzolt izom. Van aki dagadt és úgy nagy a karja, de emellett izmos. Van aki vékony gizda és úgy izmos. Ez a srác se így néz ki egész évben. Ez egy rakat ephendrine, vinyó és egy egy tonna vízhajtó alkalmazás után néz így ki. 1-2 hét múlva már újból fedett lesz és nem lesz így kirajzolódva az izomzata. Akkor is ezerszebb jobban fog kinézni mint bármelyikünk, de közel sem ilyen jó mint itt a képen.
2009. márc. 8. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

genetikafüggő, hogy lehetsz-e ilyen

sima sok gyúrással sehogy se fogsz kinézni + sikerélmény nélkül meg is unod

amugy sztem nincs vízhajtózva, inkább pshop :)

2009. márc. 9. 08:28
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a srác a pumpált izmok alatt azt a jelenséget érti, amikor valakinek a tartós terhelés miatt sűrűbb, tömörebb izomzata van, illetve formásabb is mert, többet mozog mint aki éppen tömeget növel nagy intenzitással. És ha megnézed, a kosorasok, vagy a futók (nem csak a profik, mert ismerek párat) hogy néznek ki, az erre elég jó példa. A focistáknak is kötelező már a gyúrás, még ha a magyaroknak nem is...

Illetve aki napi több órát edz, vagy pl. a gyúrás mellé fut is heti 20-30km-t az bizony sokkal szálkásabb szteroidok, vízhajtók és más segédeszközök nélkül is. Persze kisebb is... Na és ha nem testépítő vagy? :D

2009. márc. 9. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!