Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
20 kiló volt,nyeszlett gyökér és tudományosan el akarta magyarázni hogy edzés után csak fehérje kell,dextróz,maltó...stb baromság! a ch-t vagy 1 banánnal,vagy 1 MARÉK főtt rizzsel kell megoldani!-nem tudtam meggyőzni hogy hülye,erre megköszöntem a tanácsokat röhögés közben ő meg: IGAZÁN NINCS MIT,EZÉRT VAGYOK ITT! :D
swarziról annyit hogy mikor ma beléptem ide találtam 1 jumbos kérdést és úgy felb@szta az agyam hogy leírtam neki egy adagolást,napi 3 adag,mikor,mennyit fog fejlődni(természetesen hülyeség,de máshogy nem lehet lekoptatni) és elhatároztam hogy nem fogok neki magyarázni,mert egyszerűen NEM FOOGJAA FEEL!!! már poénnak se jó!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Olympos, hallottál más Nejiről is? :D
úúúú ma (tegnap) Naruto elindult a háborúba és Kisame "animálisan" is 'meghalt'.
ezzzz xD
Neji.. :) tiszteletre méltó becenév!
Dávid, üdv, én Gergő.
de hogy tiszta legyen, Aczél és pont. elvégre ez a becenevem :)
Szóval téged hívhatunk Dávidnak, ez megtisztelő!
hú vazeg ezt nem kellett volna!
ez a bemutatkozás dolog szép meg megtisztelő, de hogy már Neji is Márk FUUUUU..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!