Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
10:23 azért mert az emberek évszázadokig kenyeret ettek attól még előtte évezredekig nem.a mai elhízás egyik fő oka a pékárú,amit üzemszerüen állítanak elő.a kenyér és a péksütemények nagyon gyorsan rendelkezésre álló szénhidrátok a szervezetben,amivel az EMBER nem tud mást kezdeni minthogy zsírként raktározza,mivel nem képes ennyi kalóriát rövid időn bellül elhasználni.szóval ha nem értesz hozzá,ne okoskodj.ez a kérdés amit feltettek amolyan okosok hülyéskednek,de te hülyeként jöttél okoskodni,igy jogos az oltás.
a másik meg,az ilyen kis tapírok mint te mondják rá az évek óta keményen,nap nap után edző,kajára,pihenésre odafigyelő,viszonylag egészségesen élő emberekre hogy felfújt roid-állatok.ezúton is szeretném megköszönni minden gyúrós nevében!na mind1,kell ilyen is mint te,különben nem látszanék ekkorának.
GreenTea
Jól lepontoztatok, ezek szerint hiteles volt!:D Ezt jól megkaptam! xD xD xD
def.sz vagy te! :DD
hűű bazz ezután direkt lobogó vízzel forrázok agyon egy filter zöldteát.
ezt nem hiszem el :D ez nem beteg volt, áhhh.. xD
de Toma azt hiszem a hét mondatát leírta
"ez a kérdés amit feltettek amolyan okosok hülyéskednek,de te hülyeként jöttél okoskodni"
GreenTea
Kaptatok mindketten zöld kezet:D Nagyon szép volt!xD
jajah, a vérnyomásom azért nem köszönte ezt meg.
de amúgy én zöld kezet szavaztam rá :)
GreenTea
Én mindig azt mondom, hogy nem érdemes idegeskedni a hülyéken:) Szépen nyugodtan is el lehet küldeni őket a jó kurv@életbe!
ja megyek is oltani a fogyókúrázókat...
Ford Fairlane is megirigyelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!