Neji kérdése:
Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
Figyelt kérdés
Vettem sima jumbo-t,szerintetek mennyit tegyek belőle a dextrózba?Arra gondoltam félkiló dextróz +60g Jumbo elég lenne mindennap edzés után.Rendesen edzek,mindennap futok(intervallumost) és kardió edzéseket csinálok.A kajám is rendben van reggel kezdtem 2 szelet zsíros kenyérel délbe folytatom 4szelet lekváros kenyérel és vacsorára 2 szelet vajas kenyér.Vajon miért nem megy a tömegnövelés?2011. ápr. 12. 22:44
1/200 anonim válasza:
én is ettem zsíroskenyeret :DDD
LOL!
Te is fáradt vagy már (ásítás)
2/200 A kérdező kommentje:
LÁTOD MÁR MEGINT KEZDED:S A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!!
2011. ápr. 12. 22:49
3/200 lóf4szJankó válasza:
A joo feher kenyer szalonnaval,kalbasszal,hajmával hol marad??? :D itt a hiba.
4/200 TOMAtm válasza:
az a baj hogy teljesen kizárod az étrendedből a nutellás kenyeret ami a tömegnövelés alapja.kérdezd Nutzillát,de a húsvéti nyuszi is megmondhatja ha bírsz várni 2 hetet és időben felfedezed a fészkét,különben várhatsz még 1 évet mire újra esedékes lesz a kérdésedre a felelet.jahh hogy a kérdésedre válaszoljak,a sima Jumbo nem működik ha nem farba szúrod,sőt lehet hogy embóliát kapsz tőle ha mellémegy a szívószál.
5/200 A kérdező kommentje:
Ennék nutelás kenyeret de azt ehetem dextrózzal?Minél több dextrózt eszek annál izmosabb lleszek?2hét múlva szeretnék 45ös karokat..
2011. ápr. 12. 22:59
6/200 anonim válasza:
behalok rajtatok :D
Toma, valami análorientációs problémát gyanítok nálad, egyél egy kis dextrózt!
7/200 anonim válasza:
vacsorára ne vajas hanem májkrémes kenyeret egyél és minimum 4-szeletet;) meg igyál meg mellé 200g dextrózt 4dl vízbe:) felrázva nem keverve!!! és nőni fogsz mint a gomba..már 1-hét múlva látszani fog;):D
8/200 anonim válasza:
jah, a lábujjaid között a candia..
9/200 anonim válasza:
GreenTea
Most tényleg ez lesz az új fórum?
10/200 anonim válasza:
Tea, csak ha bedobod a beugrót.
1 rúd csabai füstölt + 250g kristálycukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!