Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
Neji nem lehet az a gond, hogy allergiás vagy az elefántszőrre? o.O
pás!
GreenTea
Milyen aranyos, hogy még egy ilyen baromságra is válaszolt:)
Nem tudom miért viccelődtök ilyen dolgokon! A kenyér évszázadokon át az emberi étkezés alapja volt, az meg hogy lekvárt tesz rá valaki vagy zsírt egyéni ízlés kérdése! Nem mindenkinek van ám pénze mindig szalámira meg sonkára! Ti testépítők nagyon buták vagyok! Nézem egy ideje ezt az oldalt és azt vettem észre, hogy mindenre idióta diétát és aerob edzést ajánlatok, meg kondizást (mert a gyúrás szó nektek nem megfelelő)! Csak azt elfelejtitek mondani, hogy ezzel senki sem fog olyan jól kinézni, mint ti, mert ti puffasztószerekkel csináltok nagy izmokat és pajzsmirigyhormont nyomtok a nyakatokba, attól vagyok olyan szárazak!
Ne merészeljetek lepontozni, mert megbánjátok!
10:23
vazeg, te mekkora suttyó vagy! ez nem kérdés, egyértelműen egy baromi nagy, felfújt, de agyban szegényes féle!
vazzeg kenyér.. évszázadokon át örültek az emberek annak hogy nem éheztek te gyékény, és nem azt nézték, hogy mi opcionális a szervezetüknek.
lekvár. nagyon szeretem, de bazeg testépítésnél nem lekvárt eszel, mert elb.szod az étrended! nem muszáj úgy táplálkozni, én sem vagyok semmilyen diétán, de ne szólj már bele amihez fingod sincs!
hormonokat, puffasztószert szednek? te gyík, az gyógyszer, és gyanúsan te vagy itt a legbetegebb, és ha valaki beteg és hül.ye is annak gyógyszer való, úgyhogy hajrá.
hát megin eszem fa.szom megáll.
ne merjünk lepontozni óóó. az utolsó kóbormacska farka sem törődik a százalékoddal. és megbánjuk, kik? én? minimum 5 élethalál harcra elszánt fegyveres HARCOSRA lenne szükséged éppenséggel csak énellenem te csőd!
gondolkodjál már többet! de sokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!