Szerintetek jó eredménynek számít ez vagy nem? (18 éves vagyok) Fekvenyomás: 130 kg Felhúzás: 185 kg gugolás: nem nagyon csinálom 180 cm magas vagyok és 85 kg már most lesz 1 éve hogy edzek 1 doboz kreatinon kivül semmitse szedtem.
Figyelt kérdés
Szerintetek jo a sulyom vagy csökkenteni kéne?
és mennyire számít jonak a genetikám ?
inkább a testépítés vagy a sulyemelést ajánlanátok melyiket??
2011. márc. 16. 21:55
11/13 A kérdező kommentje:
15:27 igy tovább menni fog az csak legyél türelmes kitartás :DDD
2011. márc. 17. 19:56
12/13 anonim válasza:
Szerintem ne unny rá! Szép eredmény! Én 50kg-t birok 16 évesen 185 cm-vel és szerintem kevés! Legalább 70--et vártal el magamtól! De türelmes leszek és addik csinálom míg el nem éri a 100-at!
13/13 A kérdező kommentje:
szerintem többet is elérhetsz simán mint 100kg ,csak tényleg nagy kitartás kell főleg ha ennyi éves vagy mint én ,mert ilyenkor még sok más is érdekli az embert.
viszont steroidot ne probáld ki!!!akkor inkább legyél kisebb ,de legalább tisztán csináltad!!
2011. márc. 17. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!