Testedzés kevés pénzből megoldható?
Tudom, hogy fehérjepor meg helyes étkezés meg ez meg az, de én maximum a konditerem bérletének az árát költeném rá.
Nem akarok testépítő lenni, csak egy kicsit izmosabb felsőtestet, legfőképp izmos, frankó "széles" vállakat szeretnék. :)
Az étkezéssel kapcsolatban is szívesen fogadnék tanácsokat. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
5 éve még a szója volt a mindent legyőző szupertáplálék...
Én az eredményekbe bízom, nekem többet hozott a 4 kiló szója, mint a 4 kiló tejsavó...
A szója veszélyeiről nekem is megvan a véleményem:SZARNI RÁ!
A fehérjék testépítőknek vannak aki meg testépítő nem sír hogy szója meg aszpartám meg f*szombele.
Először is hogy érted azt hogy testedzés?
Erős akarsz lenni vagy csak a kinézet érdekel?
Én egyet tudok ajánlani: ne menj edzőterembe, ne szedj semmiféle port s étrendkiegészitőt, egyél rendesen(mind1 hogy mit eszel csak sok fehérje legyen benne és magas tápértéke legyen), edz saját testsulyal, attól szimmetrikus és arányos tested lesz, mivel hogy a zestet egyszégesen edzed(pl. nem egy izmot edzel mint az edzőterembe a félkezes sulyzóval a bicepszet, hanem izom csoportokat) és ezt meg tudod oldani pénz költés nélkül, csak kajára kell pénz.
Számit az is hogy hogy edzel, ajánlom figyelmedbe a fegyencedzés c. könyvet én az szerint edzek és elégedett vagyok.
Remélem segitettem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!