Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás/kocogás megoldható...

Futás/kocogás megoldható izomvesztés nélkül? 15/F

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni futni, vagy kocogni rendszeresen, de sok olyat hallottam, hogy a futás káros tud lenni mert az izomból vesztem az energiát. Én pedig pont, hogy inkább izmosodni szeretnék, illetve fittebb szeretnék lenni, ezért gondoltam, hogy gyakran futnék-kocognék. De miket kell betartani, hogy ne káros legyen, hanem inkább pont hogy erősítsen?
2010. nov. 14. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Megtévesztettek téged. Vagy összeragadtak a lapok a könyvedben.

Ha dolgoztatod az izmaidat, izmosabb leszel. Ha tunyulsz, akkor veszíted.

2010. nov. 14. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
De futás mellett kell edzeni is, nem? Különben nem az izomból vesz energiát a szervezet a futáshoz?
2010. nov. 14. 11:50
 3/3 darkshinobi válasza:
A futás nem káros! Izomvesztés nem lép fel ha nem viszed túlzásba(túledzettség). A kocogás mindenféleképpen hasznos és javítja a kardiovaszkuláris rendszert, és zsírt is éget. A sprinteket ajánlanám még. Ezekkel erősebb izomzatra tehetsz szert.
2010. nov. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!