Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izomvesztés ellen ajánlana...

Izomvesztés ellen ajánlana valaki nekem egy jó minőségű aminósav komplexet avagy fehérjeport?

Figyelt kérdés

Sajnos az egyetem messze, a lehetőségek korlátozottak, így minden hétköznap van egy 6 órás ciklus amikor nem tudok enni egy zsömlénél többet.

Szóval szeretnék egy olyan terméket ami biztosítaná nekem a kellő utánpótlást és megelőzhetném vele a katabolikus állapot drasztikus bekövetkezését.

Gondolok itt valami kapszulás termékre, ami pont ilyesmikre van kifejlesztve. Bár egy lassú felszívódású poros készítmény sem lenne rossz, amit a 6 órás ciklus előtt be lehet rámolni...

2011. szept. 18. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
mielőtt elindulsz, eszel egy jó adagot, majd viszel magaddal egy fehérje-zab keveréket. Ezt 3 óra múlva lenyomod, majd amikor hazamész, megint eszel, és nincs is semmi para.
2011. szept. 18. 17:00
 2/2 De Puta Madre ***** válasza:
Egy kazeines turmixot meg tudsz csinálni, az max 1 perc
2011. szept. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!