A fehérjeport edzés előtt vagy után kell inni? 15/F
Figyelt kérdés
Már pár hónapja edzek itthon és sztem látható is a fejlődés.De csak 2 hete kezdtem el fehérjeport inni és mindig előtte. Ja és ha valaki még válaszolna arra hogy jó-e az edzés amit csinálok(leirom ha van valaki) vagy inkább menjek konditerembe azt megköszönném :D2011. aug. 16. 19:30
1/7 FactorY válasza:
fehérjét edzés után szokta inni szőlőcukorral (vagy Vitargo-val). ha saját testsúlyos edzést végzel, az nem igazán alkalmas izomnövelésre. inkább menj el terembe, figyelj a kajára, és olvasd el ezt: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:D én 60 kg felett akartam kondizni de akkor nyár végétől elkezdem.JAés még annyit hogyha ilyen zacskós szőlőcukor tablettát keverek bel abból hány ilyen kis tabi kell?És napi hányszor kell fehérjeport inni?:OUtolsó:én nem figylek étkezésre mert rendesen eszem tejet húst tojást sokszor háztartási kekszet és napi 3x étkezés mindig megvan csak nagyon szeretem a kólát,édességeket+ iszom mellé a fehérjeport napi 1X eddig edzés előtt de ezt változtatom. NA az a helyzet elég kezdő vagyok és kiváncsi ^^
2011. aug. 16. 21:18
3/7 thewhiteman válasza:
de fiygelj a kajára,különben ne csináld.beleszarással még senki se ért el jó eredményt!
4/7 FactorY válasza:
5/7 anonim válasza:
Adjad neki, ahogy mondják utána :):):)
6/7 A kérdező kommentje:
NA kipróbáltam ugy hogy raktam bele szőlőcukrot és ugy jobb :D nyárvégétől kondizás és leszokok kóláról édességről :D aztán ha elköltözök akkor saját egézséges étrendet állítok össze! eddig ez a terv ..JA és köszi szépen a válaszokat sokat segítettetek!!:)
2011. aug. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!