A táp. Kiegészítőt edzés után 1 órával, de a kajálás előtt vagy után kell inni?
Figyelt kérdés
Aminostar ROX Protein 78% at iszok. Edzés után 1 órával kell inni, úgy írja de a kajálás előtt vagy után ? ?
és mi a véleményed a Aminostar ROX Protein 78% ról. 7000 ft jó ár érte ?
2011. máj. 18. 14:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem kicsit drága de az aminostarról csak jót halottam. Én egyből edzés után innám és 30-40 perccel rá teljes étkezést csinálnék. Illetve én ezt csinálom csak más fehérjével.
2/4 A kérdező kommentje:
elsőre én most úgy csináltam, hogy megittam és utána egyből ettem. ez így nem gond egyszer ? vagy ez így nem ért semmit ?
2011. máj. 18. 14:42
4/4 anonim válasza:
Szarul csinálod.
1- Edzés után KÖZVETLEN kell inni
2- Utána csak 40-60 perccel egyél, hogy tudjon felszívódni. Ha közvetlen eszel rontod a folyamatot.
3- Tegyél bele szőlőcukrot. 30-60g-ot.
4- A fehérje jó, de feleslegesen drága. Olcsóbban is kapsz ugyanilyet. Vödörrel vegyél úgy a legolcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!