Mikor igyam a fehérjeport? Edzés közben vagy utána?
Figyelt kérdés
Az van ráírva a fehérjeporom hátuljára, hogy edzés után 45 percen belül kell egy adagot meginni. De például én az edzés elején edzek mellre, és utána másfél-két óra után van csak vége az edzésnek, addig karra, vádlira, hátra edzem. A port az egész edzés után igyam meg, vagy közben igyam? Mert a mellezés után így nem 45 perc hanem 2 óra a várakozás.2011. szept. 12. 18:12
1/8 dirtboy válasza:
szar az edzésed,
edzés utána kell inni közvetlenül szénhidrát kíséretében
milyen fajta fehérje???
2/8 A kérdező kommentje:
Protein 80. Egyébként én úgy szoktam edzeni, hogy egy héten 2-szer, de akkor olyan 2 óráig és mindenhova. Az nem jó?
2011. szept. 12. 18:22
3/8 dirtboy válasza:
azt a proteint felejtsd el edzés utánra,csak estére jó
edzés utánra gyors felszívódású protein kell /tejsavó/.
ha kezdő vagy heti 3 teljes testes edzés kell de nem kell 2 órásnak lenni annak sem.kb.3 hónap után válthatsz osztott edzéstervre
5/8 A kérdező kommentje:
Most akkor elb*sztam a pénzem egy olyan porra ami nem is jó? Király, vehetek másikat.. Tudsz esetleg ajánlani valamit ami jó edzés utánra?
2011. szept. 12. 18:29
6/8 A kérdező kommentje:
Okés köszi elolvasom. :)
2011. szept. 12. 18:30
7/8 dirtboy válasza:
8/8 oyeacch válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!