Testedzés kevés pénzből megoldható?
Tudom, hogy fehérjepor meg helyes étkezés meg ez meg az, de én maximum a konditerem bérletének az árát költeném rá.
Nem akarok testépítő lenni, csak egy kicsit izmosabb felsőtestet, legfőképp izmos, frankó "széles" vállakat szeretnék. :)
Az étkezéssel kapcsolatban is szívesen fogadnék tanácsokat. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Drága táplálékkiegészítőket meg ilyen szirszarokat én biztos meg nem veszek...
Max a kajálásban újítok. Azért írtam, hogy ilyen jellegű tanácsokat megköszönnék.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy külön nagymértékű kiadás mellett való kondizáskor látszódik-e az eredmény valamennyire.
De igazatok van, kössetek belém. Bár tőletek mást nem várok.
El vagytok szállva, pedig ti is voltatok kezdők, és volt, amikor még ti sem tudtátok azokat a dolgokat, amiket esetleg most igen...
Na jól van! Igen látszódik,nyárra láthatóan izmosodni fogsz
és olcsón megúszod(ez nem igaz,de legalább megnyugodsz egy kicsit)! Amúgy kezdő vagyok csak rengeteget olvastam a dolgokról.
Erre én is gondoltam, de azt írják a profi(nak magukat vélők)k, hogy semmire nem jók az otthoni gyakorlatok, látható eredménye annak nem lesz. :/
Pedig az egyszerű lenne :D És köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!