Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Stanozolol-t piramisban...

A Stanozolol-t piramisban érdemes szedni mint pld. A Danabolt? Vagy naponta lehet növelni az adagot.5mg os Stano-ra gondolok.

Figyelt kérdés

Azokra a válaszokra hogy egyem meg egyszerre és dögöljek meg... Köszönöm de nem vagyok kíváncsi, ha lehet csak olyan írjon aki nem ezt szeretné velem közölni.

kösz.

2011. febr. 18. 16:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
T = Tóth?:P
2011. febr. 19. 00:45
 22/30 anonim ***** válasza:

leppurd ezt meg sem hallottuk! :D

A Staniról még annyit, hogy én életem első és utolsó kúráját winstrolból nyomtam. Semmi más oka nem volt, minthogy úgy éreztem 10 év edzés után, hogy elértem a holtpontot. Bátran mondhatom kitanultam a helyes táplálkozás minden fortélyát. Grammra számolom a kaját mióta csinálom ezt az egészet, kipróbáltam minden arra érdemes tápkieget. Edzéstípusok, elméletek tömkelegét nyűttem el. 10 év után ott tartottam, hogy 68 kilós puhos 15 évesből felmentem 125 kilós hógolyóig, majd többszöri elcseszett próbálkozás után végre le tudtam úgy szálkásítani, hogy az közel volt a hibátlanhoz. Erek a hason stb. 86 kilós lettem végül. Na ekkor gondoltam, hogy kipróbálok valamit. A winstrolt mondja az irodalom a legenyhébb szteroidnak. Nem igazán aromatizálódik, vizes alapú, szinte nulla mellékhatás. Kipróbáltam, és olyannyira odafigyeltem, hogy a proteinbevitelemet megnöveljem, hogy még éjszaka is felkeltem kétszer egy-egy turmix erejéig. Elvégre is a protienszintézis a lényeg, ha már kúra...

A végeredmény az volt, hogy talán 1-2 kiló tiszta izom 8 hét alatt. Ellenben a 130 kilós fekvenyomós szériám felment 180-ra! 160 helyett 220-szal húztam fel. Erőt azt hozott, szinte ijesztő volt. Főleg úgy, hogy szálkásítás után voltam, tehát az erőm nyilván nem volt az igazi.

Őszintén szólva nekem ennyi elég volt. Azóta eltelt még öt év, most 90 kiló vagyok atomszálkásan. Szóval még mindig van hova fejlődni naturál módon. Tény, hogy egyre nehezebb... De 180 centihez szerintem ez még egy atletikus és funkcionális test. Nem adott annyit a kúra élményben, hogy újra akarnám csinálni. Igazából parázós típus vagyok, félek a mellékhatásoktól. AZt mindenesetre imádom, amikor sok-sok ember mondja nekem a teremben, hogy hát ő már elérte képességei határát 2 év után, 80kg-s fekvenyomással, 100-as derékkal.

2011. febr. 19. 01:45
 23/30 anonim ***** válasza:
Lehetne Takács, Táltos, akármi :D Mert Tóth Dani nem él ám ilyenekkel :D áááá :D
2011. febr. 19. 07:23
 24/30 A kérdező kommentje:

szó volt arról hogy nehéz bármiből eredetit vagy jó hamisítványt találni...hát ez tényleg igaz.

h4xOr-nek meséltem ismerősöm a teremből aki Methandienone 10mg-osat szedet kb 2 hónapja-nagyon jót hozott!!

most megint szed csak most Danabolt arra gondoltam szart se ér mert kétszer egymás után ugyanazt szed..

de! a Danabolt 3hete szedi és még erőben sem érez tőle semmit ez azért furcsa!!szerintem tuti kamu a Danabol amit szed mert csak hoznia kéne valamit mivel nem tic tac-ot szed...csak hatnia kéne..

ui:előző válaszadó te milyen Stanozololt-szedtél? ami így bevált...

2011. febr. 19. 09:38
 25/30 anonim ***** válasza:
az utolsó kérdésedre visszatérve:nem dealerkedek.Nincs benne $.Majd esetleg ha a zsidesz meghozza a doppingtörvényt amit akar
2011. febr. 19. 09:49
 26/30 A kérdező kommentje:

értelek...az utolsó kérdésemmel kapcsolatban mi a véleményed?szerinted is kamu lehet a Dana amit szed?

mert néztem ma a teremben és nekem annak tűnik meg elég könnyen törik..lehet jobb ha levezeti vagy folytatja de normálisabb cuccal..már nem tudom mivel ha szar akkor lehet a Zita+Clomid utókúrában több kárt csinál mint hasznot..

ui:a Stano-amit említettem szerintem felejtős igazad van..mivel akiket megkérdeztem mindenkinek 5-6kilót is hozott a Stanó-meg max 3-hoz vagy még annyit se..

a szuris Winstrol-ról mi a véleményed? szerintem abból még nehezebb jót találni mint szemesből..

2011. febr. 19. 10:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Winstrol volt amit írtam a kis történetemben. Olyan hozta, aki versenyzőknek is hozza. Zambon, 3 ampulla/doboz. Nagyon más nincs is.
2011. febr. 19. 10:37
 28/30 anonim válasza:
2013. jan. 31. 06:27
 29/30 Wark150 válasza:
Én Genesis 10-mg ost szedek én napi 3 szemet 3 étkezésnél semmi piramis
2013. szept. 27. 14:08
 30/30 arni1990 válasza:
Valaki próbált genesis stanazololt tabit genesis methandianonnal?hatás? Adagolás?
2020. febr. 2. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!