Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Stanozolol-t piramisban...

A Stanozolol-t piramisban érdemes szedni mint pld. A Danabolt? Vagy naponta lehet növelni az adagot.5mg os Stano-ra gondolok.

Figyelt kérdés

Azokra a válaszokra hogy egyem meg egyszerre és dögöljek meg... Köszönöm de nem vagyok kíváncsi, ha lehet csak olyan írjon aki nem ezt szeretné velem közölni.

kösz.

2011. febr. 18. 16:25
1 2 3
 1/30 bix ***** válasza:

stanát magában szedni... tehát sikerült szemesben megszerezni... még szuriban se sok értelme van magában, szemesben viszont legalább szétterheli a májadat.

egyébként meg igen. piramisban szokták, max 40mg-ig naponta, de leginkább komolyabb cuccok mellé kiegészítőnek...

önmagában lószart nem fog hozni, 1-2 kiló a kúra alatt, ami bár izom, de szerintem nem éri meg...

2011. febr. 18. 16:31
 2/30 anonim ***** válasza:

Napi 25 max 30 mg-t nyomjál (5-6 tabi) szerintem nyomhatod úgy, hogy 6-4-5-6-4-5... felvezetésként kezdd 1-2-2-3-3-4-el mondjuk az első héten. Ha nincs gáz, akkor mehet a másik a többi héten. Mellé rengeteg folyadék + ízületvédő és protein.

Lehet hülyeség, amit írtam, de akk H4x0r javíts ki :)

A kúra után mehet legalon közbe ne nagyon, mert gyengítheti a stani hatását.

2011. febr. 18. 16:37
 3/30 anonim ***** válasza:
nem javítalak ki...Ilyen emberekkel nem foglalkozok azt is leszarom ha napi 20szem anadrolt szed.Koxos kérdésekre már csak pénzért válaszolok
2011. febr. 18. 17:24
 4/30 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsokat... h4xOr mégis mennyi lenne az az összeg amiért össze állítanál egy kúrát? mert írtad hogy kokxos kérdésekre csak pénzért válaszolsz...
2011. febr. 18. 19:57
 5/30 anonim ***** válasza:

A szemes staniról az járja, hogy olyan, mint a fehér holló. Néhányan állítják, hogy láttak már igazit :)

Még az ampullás winstrol csak-csak.

Tényleg értelmetlen, feleslegesen terheled a májadat!!!

2011. febr. 18. 20:23
 6/30 A kérdező kommentje:
ez igaz de a forrás tuti megbízható! csak a szedésével nem voltam tisztába sokan szedték a teremben és jók a visszajelzések...
2011. febr. 18. 20:49
 7/30 anonim ***** válasza:

20.49 a forrás tuti megbízható? Gondolom ő gyártja :D Figyelj, ezek mind hamisak. Ha a dilered azzal akar megetetni, hogy gyógyszertárból van, akkor szólok, hogy itthon nem létezik belőle szemes... Tehát csak külföldről lehet. Elmondanám, hogy nemhogy külföldön, de nálunk is brutálisan szigorúak a szteroid kezelések ellenőrzései. Egy rendes kúrához annyi anyag kell, hogy azt legalább 4-5 súlyos beteg ember kórlapjára kéne felvezetni, gépbe bevinni stb., hogy ne hiányozzon. Ezt, csak orvosok tudják megtenni, akik ha értelmesen végiggondolod, nem fogják ezt megtenni pár ezer forintért. Mennyiért is vetted a cuccot? 20-30Ft/ szem? Szóval 3000 Ft. egy doboz mondjuk. Ezen keres a díler, keres aki neki hozza... aha... az orvos kapott egy 500-ast? :D Szinte minden cuccot feketén gyártanak, főleg oroszországban, ukrajnába, törököknél stb. Ha nagyon nagy szerencséd van, van benne valami hatóanyag. Ha kicsit vagy szerencsés, akkor nincs benne, és csak placebó. Ha nincs szerencséd akkor csak ártani fog.

Tuti forrás... ezen jót röhögtem :)

2011. febr. 18. 21:50
 8/30 anonim ***** válasza:
Na azért ez ennyire nem bonyolult.Sima vényköteles gyógyszerek mint az algopyrin.Felírhatja háziorvos is.Olyat is ami nincs nálunk törzskönyvezve.Kimész külföldre és megveszed.De ha a stanozololra "jók" a visszajelzések az kamu.
2011. febr. 18. 21:56
 9/30 anonim ***** válasza:
tuti forrás viszont nem létezik.Senki sem repül el 1 török gyógyszertárig primobolanért.Vagy hollandba szusztáért
2011. febr. 18. 21:57
 10/30 A kérdező kommentje:

értem...Sb Labs a Stanozolol de ha fóliázott attól még ezek szerint lehet kamu..még akkor is ha hologramos??

egyáltalán lehet itthol megbízható Stanát-venni?

mik a tanácsok miről lehet felismerni ha "fake"...

2011. febr. 18. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!