A Stanozolol-t piramisban érdemes szedni mint pld. A Danabolt? Vagy naponta lehet növelni az adagot.5mg os Stano-ra gondolok.
Azokra a válaszokra hogy egyem meg egyszerre és dögöljek meg... Köszönöm de nem vagyok kíváncsi, ha lehet csak olyan írjon aki nem ezt szeretné velem közölni.
kösz.
Semmiről nem lehet felismerni, legalábbis szabad szemmel nem.
Na jó, Hox ez oké amit írsz, de ugye ezt a több tízezer ugrómókust aki két hét után kokszolgat az országban, nem igazán lehetne legálisan szteroidhoz juttatni! Úgy értem, hogy nincs ennyi orvos, akik ekkora mennyiséget kiírnának! És nem is teszik meg... Az, hogy csilliárdos összegekért az élsportolókat körülveszi egy elit orvoscsoport akik ezt bevállalják, az egy dolog. De az, hogy több ezer kamureceptet felírjanak... az ugye kizárt :) Egyébként ha így menne, akkor mindenki az orvosától hozná a receptet. Ahogy én hallom 10-ből 8 ember megpróbálja, és még senkinek nem jött össze. Nyilván ettől is virágzik a feketepiac.
Vágom én!Csinálok olyan házibarkács decát hogy beszarsz:D
Sb labs:szar
Stanazol/stanozolol csak versenyzőtől és csak ha jól ismered.
Ha a szemes stano bárkinek 1-2kilónál többet hogy fel az biztos kamu.Ha tiszta étkezést veszünk alapul még annyit se kéne felhoznia.
A hologramm az szintén annyit ér hogy semmit.Aki gyógyszert tud hamisítani meg a dobozát az hologrammot is.
A kamut pedig már semmiről sem lehet felismerni.Megveszed ha hat hat ha nem nem.Én inkább azt csinálom ha pl szusztát akarok venni megvárom amíg vesz valaki a teremben és megnézem hogy hat.Ha azt hozza amit kell(nem többet és nem kevesebbet) akkor kb jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!