Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bírok így tömegelni?

Bírok így tömegelni?

Figyelt kérdés
stanazol kúrát csinálok , de elvotl hanyagolva mostanában a hasam , de nem vészes, szval , kúra közben csak csirkemellet ennék meg rizst , meg persze a kellő fehérje adag reggel edzés után és este , meg a vitaminok stb , de kiemnnék futni kedden és csütörtökön meg talán szombaton avgy vasárnap , kb40percet , ezek a pihenő napjaim , hétfőn , szerdán , pénteken súlyzós edzést végzek.
2011. jan. 18. 18:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

igen azt tudom , hogy a stanazol általában szálkásításra hazsnáljak, de azért választottam mert igaz nem látványos a tömegelés de minőségi izmot hoz pár kilót és mellete formál is , a dianabol nagyon vizesít meg veszélyesebb , legalábbis arra jutottam.

A kúrát egyébként úgycsináltam utoljára , és most is így csiálom hogy első héten napi 3szem , reggel ,edzés előtt, este

utána már napi 2szem reggel,edzéselőtt,este, és utolsó 7en megin napi 3szem.

2011. jan. 19. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 3x1 2x1 4x1 3x2 2x2 4x2 3x1... Szedném
2011. jan. 19. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

He-he a szemes stanazol nem létezik, és sosem létezett :))) Ez a legnagyobb poén az egészben... mind hamisítvány, szemeset gyógyszegyár sosem gyártott.

Én inkább szúrnám... ha már. Ott legalább van egy kis esély, hogy nem valami hamisítvány fost nyomsz be ki tudja milyen hatóanyaggal.

Sima winstrol depot...

2011. jan. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!