Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bírok így tömegelni?

Bírok így tömegelni?

Figyelt kérdés
stanazol kúrát csinálok , de elvotl hanyagolva mostanában a hasam , de nem vészes, szval , kúra közben csak csirkemellet ennék meg rizst , meg persze a kellő fehérje adag reggel edzés után és este , meg a vitaminok stb , de kiemnnék futni kedden és csütörtökön meg talán szombaton avgy vasárnap , kb40percet , ezek a pihenő napjaim , hétfőn , szerdán , pénteken súlyzós edzést végzek.
2011. jan. 18. 18:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

utoljára mikor csináltam a stanazol kúrát, akkor csak edzettem , jött is fel rendesen a tömeg, de ha a futást bele illesztem a rendes hasizom edzéssel, akkor így a kúra mellet a többi helyen azért bírom izmot fellökni ugye?

mert diétát nem tervezek, csak msot minőségibb kajálás , semmi fehérkenyér, meg egyéb "szarok" csak csirkemell , rizs, zöldség , és persze fehérje.

2011. jan. 18. 18:39
 2/13 A kérdező kommentje:
diétát azért nem tervezek, mert a hasamon max 1-1,5 centi zsír réteg lehet , a többi helyen szálkás vok, és 85 kilo vagyok. Szval diétára nem lenen szükségem , a kérdés végülis az lenne ha, futok hetente 2x kb 40 percet az gondolom valamit segít , de ez még a tömegelést nem akadályozza meg.
2011. jan. 18. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Futás valójában segítene a felesleg eltüntetésében, de, mint azt írtad hogy szálkás vagy más "területeken", én ezért azt javasolnám, hogy úgymond tűzz ki magad elé egy bizonyos tömeget, ahova elszeretnél jutni, és ha az megvan, majd elkezdesz pár hónapig szálkásítani, és akkor kész is a "strand alak" :))
2011. jan. 18. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez valami betegség, hogy minden szó közé vesszőt tesz valaki? :D :D :D
2011. jan. 18. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Neked fölösleges volt a Stanazol kúra...

Mennyi a kellő fehérje? ÉS egyébként nemcsak csirke+rizs létezik. Írd már le az összes kiegészítőd és az edzésmúltad...

2011. jan. 18. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:
4éve boxolok , és mellette kondizok ,utóbbi időben hanyagoltam a boxot , hát reggel iszok 30g tejsavót , edzés után is 30g tejsavót , és lefekvés előtt is 30g tejsavót, most jumbot iszok edzés után , szedek még creatin-ethylestert , multipro-t , meg a stanazolt mellé 5mg-osat , most 7főn kezdtem emgint a kúrát, lehet felesleges volt , bár multkor is szép szálkás izmot tudtam vele hozni , meg msot is ezt várom tőle, csak a hasam is szeretném "megcsinálni" de az előző kúrát mult nyáron csináltam, akkor pedig nem edzettem , ( box ) és azért kérdeztem ha most futás mellet csinálom ,vagy lehet lemek heti 1et edzeni boxra, akkor hozna e azért tömeget, és nem veszekedni akarok meg stb mint a többi hasonló kérdés alatt láttam, hanem a kérdésre választ kapni.
2011. jan. 18. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem tömegelned kell hanem szálkásítani, tehát a rizst el is felejtheted.

Ez a fehérje kevés, 3*3g = 90g

Ha szteroidozol, akkor minimum 5-6g kellene/tskg.

Mellé ízületvédő, mert a stanazol vizet hajt bizony ízületi folyadékot is.

2011. jan. 18. 23:25
 8/13 A kérdező kommentje:
igen , vettem arthroxon-t , tanultam az előző kúrából, ott a váll izületem megérezte ezt, szerinted az jó ötlet lenne ha most rátömegelnék a stanára az 5-6g / kg fehérjével , és utána egy szolidabb diéta hogy a hasam helyrerakjam ( ? ) vagy a tömegelés mellet menjek ki nyugodtan futni heti kétszer? mit ajánlanál ? nemtudom mennyire vagy benne a testépítésben , de szeretnék valahogy kijönni a kettő között ha valamennyire lehetséges , hogy a hasamon kicsit javítsak és mellete azért a stanával hozzak fel máshová valamennyi minőségi izmot.
2011. jan. 19. 00:22
 9/13 A kérdező kommentje:
bár visszatérve a fehérje bevitelre, aztolvastam ,h az 5-6g egy időután nem minőségi anyagként épül be, a 3g /tskg megfelelő legalábbis a bodysport.hu szerint, am az előző leirásomhoz még annyit hogy igen napi 3*30 g tolok be , de a többit próbálom húsból.
2011. jan. 19. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha beépül, akkor beépül, ez olyan, mint a discoizom, ami szintén nem létezik.

Ha tömegelni akatsz, akkor inkább danabol, deca. A stanazol az szálkásításhoz lenne jobb. Ha tömegelsz, akkor ne fuss mellette, menjen fel rendesen az izom.

Aztán leszálkásítasz, ott ki tudod használni a stanazol anti katabolikus hatását. Mellé mehet Spiropent, dobja az energiafelhasználásod, emellett ez is anti katabolikus hatású, mivel blokkolja a kortizol receptorokat. 1 szemtől menj fel naponta emelve 7-8 szemig...

Legalábbis én tuti így csinálnám.

2011. jan. 19. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!