Minden második nap tornázok otthon. Ha mostanában már nincsen izomlázam tőle, akkor azt jelenti, hogy rosszul csinálom?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 11:16
1/14 Saten ҉ válasza:
Az izomláz semmit sem jelent. Ugyan úgy lehet fejlődni izomláz nélkül is
2/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a fejlődést sem látom, pedig elég régóta csinálom már.
2010. dec. 24. 11:32
3/14 Saten ҉ válasza:
Lemerem fogadni, hogy te is aerobik sunák dvdjére edzel... nincs megfelelő intenzitás nincs megfelelő kaja akkor mitől vársz eredményt?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem. Én nem fogyókúrázom. Hasra edzek valami videóval.
Amúgy ha beszólni tudsz csak akkor nemkérem a kommentjeid, kössz
2010. dec. 24. 12:01
5/14 Saten ҉ válasza:
Hasra... és azt hiszed, hogy ha hasazol attól kisebb lesz a hasad? Ha igen akkor tévedsz
6/14 A kérdező kommentje:
Banyek...:S Látom teis a fura hajlamaidat jársz ide kiélni :S Az ilyeneket mint te, néha már sajnálom, de komolyan.
Vékony vagyok, a hasam nem nagy. Csak egy kis formát szeretnék neki. Ezért hasazok.
sztem foglald le magad mással, olvass, vagy fejtsél rejtvényt
2010. dec. 24. 12:12
7/14 Saten ҉ válasza:
Sajnálj nem zavar. Csak elegem van, hogy a fogyókúrás nők átszivárognak a sport témakörbe. De mi az, hogy kis formát szeretnél? Vastagabb hasizmokat akarsz? Vagy mi? mondd már el mert tényleg nem értem
8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogyókúrás. Vékony vagyok, semmi baj az alakommal. A hasam sem nagy, olyan mint egy nőé. Nem hájas, csak olyan semmilyen.
kb ilyesmit szeretnék elérni: [link]
2010. dec. 24. 12:26
9/14 Saten ҉ válasza:
ÁÁÁáÁÁÁÁááá feladom... majd jön valaki más
10/14 A kérdező kommentje:
jó akkor úgy mondom, hogy vastagabb hasizmokat akarok, igen. nemértem mit nem lehet ezen érteni
2010. dec. 24. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!