Lányok, ti mennyi fekvőtámaszt tudtok megcsinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap tesin felmérték nekünk. Most vagyunk 12.-esek. A többi lány úgy csinálta, h lement deszkatartásba, de azt se szabályosan, hanem hogy a seggüket feltolták, és abból állt a fekvőtámasz, h a seggüket mozgatták le-föl, mintha a b@szást imitálták volna. A karizmukat nem is használták:/ Na ebből megcsináltam 20-at és kaptak egy 4-est vagy 5-öst. Mikor én következtem, én szabályosan megcsináltam 3 fekvőtámaszt, normálisan, nem könnyített meg mit tóm én milyet, de többet nem tudtam, mert nem vmi erős a karizmom. Mondom a tanárnak, h többet nem tudok, erre mondja: Jólvan, 1-es. S láttam már este beírta a naplóba.:/ Ez egy kicsit gáz, mivel szerintem már a próbálkozásért járt volna egy 2-es, vagy legalább azért mert szabályosan csináltam.2010. dec. 11. 12:19
1/14 Saten ҉ válasza:
Én rendészetinek a felvételijén láttam durva dolgokat :D Na az valami felejthetetlen élmény volt már csak azért megérte jelentkezni... a csaj fekvőtámasza kb olyan mint amit te leírtál de abból is csak kettő, a hajlított karú függése össz vissz egy erőltetett húzódzkodás volt. Két km nem bírt végigfutni és így akart rendőr lenni
3/14 anonim válasza:
Ma már nem tudom, de suliban ment a 30 rendes. Büszke is voltam magamra ;)
4/14 A kérdező kommentje:
Az szép:)
2010. dec. 11. 13:00
5/14 anonim válasza:
Nekünk 2 hete mérték fel. 20-nál már abba akartam hagyni erre a tanár: abba ne hagyd! és utána még 5-öt nyomtam aztán összerogytam x) 8.-os vagyok :P
6/14 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne foglalkozz ezzel nálunk a tanár mániája mindig az volt hogy a többit a legjobbhoz viszonyitotta. Nos sok csaj vagy hazudott hogy mennyit csinált mert hát egymásnak kellett számolni vagy totál nem jól végezte a gyakorlatokat. Volt hogy 200 törtzsemelést diktáltak be 4 perc alatt ami nekem kicsit gyanus, hogy hogy tudtak annyit megcsinálni szépen szabályosan. Szóval igy mindig 3-4es voltam tesiből hol ott én suli mellett is sportoltam plusz hát látszott rajtam sokkal izmosabb vagyok mint ők.
7/14 anonim válasza:
Bocs, de háromra ne is várj semmit. Ha nem is szabályosat csináltak, de legalább meg volt, amennyit kellett.
Amúgy én is 30at csináltam szabályosan felmérésen.
8/14 A kérdező kommentje:
De ennyi erővel ugrálhattam volna 1 lábon, az is többet ért volna, mint az ő fekvőtámaszuk. Amúgy én is sportoltam régen, sportos alkat vagyok, nyertem már csomó versenyt, de ennél a tanárnál csak a seggnyalók számítanak. Olyan fekvőtámaszt én is tudtam volna csinálni, mint amiylet ők csináltak, akár 1000-et is, de nem égetem magam, h ilyen béna vagyok, annál több büszkeségem van.
2010. dec. 11. 13:54
9/14 anonim válasza:
Én egyet se tudok $:
A seggemelgetősre meg nem adnak 4est vagy 5öst.. =|
10/14 anonim válasza:
De ők csináltak 20 VALAMILYET. Te meg csináltál összesen HÁROM darabot. na most komolyan mi a fenét gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!