Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek meik a jobb ha...

Szerintetek meik a jobb ha heti 3-szor edzek konditeremben. Az osztott vagy a teljes testet érő? Akik már variálltak azoknak meik volt a hatásosabb?

Figyelt kérdés
És ha a teljes testes edzésterv akkor 1 izomcsoportból egy napon hány gyakorlatot érdemes csinálni?
2010. nov. 30. 18:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És szuperszetteket szoktatok csinálni?
2010. dec. 1. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:

A cikk a Tesztoszteron.hu-n nyitott, sokat látott és igen tapasztalt, komoly szakemberek munkája, viszont a magyar testépítők nagyon szkeptikusak a témában.

Mivel heti háromszor tudsz edzeni konditeremben, ahogy írtad, nyilvánvaló, hogy muszáj egész testes edzést végezned, ha megfelelő stimulációt akarsz adni az izmaidnak. Egyébként nem csak a nyugati szakemberek, hanem a klasszikus weideri megközelítés szerint is átmozgató edzés címén heti háromszori egész testes edzéssel szokás kezdeni. Csak a nyugatiak szerint ezt akár végig tarthatod, a hazaiak szerint nem. Olvass sokat utána, tanulmányozz minél több forrást, és döntsd el, melyik utat választod!

2010. dec. 2. 19:52
 13/24 A kérdező kommentje:
Szoval szerinted az egész testes edzéssel heti 3 szor jobban fejlődnék mint az osztottal ugyanigy heti háromszor?
2010. dec. 2. 20:47
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem és a legtöbb világszínvonalú szaktekintély szerint igen.
2010. dec. 3. 00:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Én meg újra csak azt tudom hangsúlyozni hogy nem az említett "szaktekintélyek" állnak a Mr.O színpadán.

A tesztoszteron.hu a HST-be van belebuz*lva,ezért csak ilyen cikkek vannak

2010. dec. 3. 07:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Valóban igen sokan támogatják HST-t a honlap cikkeinek írói közül, de kicsit jobban körülnézve sok cikk szól a bontott edzésről is. Szóval az oldal szerintem egyáltalán nem elfogult, csak szimplán nyitott.
2010. dec. 3. 12:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Olyan 80-20%os az arány.És ha bontott edzéstervről van szó akkor is az lesz a vége hogy "de a HST jobb"
2010. dec. 3. 12:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez a "nyitottság" meg arra jó hogy a 95%ban sík hülye kezdőket még jobban megzavarják ezzel a fossal
2010. dec. 3. 12:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Szal akor az egyikőtök a HST-t ajánlja a másik nem. Ti próbáltátok már a HST-t és mejik jött be jobban osztott vagy HST ? Melyikkel lett nagyobb fejlődés hamarabb?
2010. dec. 3. 14:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Különben h4xor ha a HST nem olyan jó szerinted akkor miért részesítik sokan előnyben mint az osztottakat most néztem és nem hangzik rosszul. folyamatos terhelést kap az izom hát meglátjuk szerintetek érdemes kipróbálni valaki akinek bevált esetleg?
2010. dec. 3. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!