Melyik jobb? A fegyencedzés vayg a meztelen harcos? Melyikkel lehet hamarabb fejlödni? Melyik a hasznosabb edzestechnika a hatasosabb?
Konditerem erre a legmegfelelőbb, nem egy fegyencedzés nevű kényszerszar. A kondinak azért nem volt hatása, mert valószínűleg szarul kajáltál.
Ha nem kajálsz jól, akkor azért nem lesz több eredménye, mert még az edzésed is gagyi lesz...
Járj konditerembe, legyen étrended. Ha nem akarsz terembe járni, akkor mindenképpen a meztelen harcost válaszd.
Ha nem eszel,akkor semmilyen edzés nem fog használni.
Az elsőre reagálva meg:)
Van egy önvédelmi rendszer,amit hasonlóképpen kocsmában csiszolgattak a kidolgozók.
Az a neve KFM.
hömm.. pór néppel leállni verekedni, ráadásul te kötekszel.. ehh... ez annyira izé.. mondjuk gyakorlatias.
Kérdező, erő edzésre meztelen harcos, de azt kell mondjam, a fegyenc edzésnek is van nem kevés hasznos gyakorlata..
erő edzés meg teljesen más a kondi edzésnél, itt nem azért edzel, hogy izomnövekedést érj el, hanem hogy az ideg-és izomrendszeredet hozzászoktasd a maximális feszüléshez. ezért van a meztelen harcosban a GTG módszer, de ezt nem fogod tudni egyszerre csinálni a fegyenccel, mert pl. csak 2 gyakorlatra mész rá minden nap! tehát nem fér bele 3. 4. 5. erőnövelő edzés, gyakorlat!
de ismerek olyat, aki kombinálja, sőt azért kézállás karhajlítással én is szoktam lazulni, hát, légy okos..
"Konditerem erre a legmegfelelőbb, nem egy fegyencedzés nevű kényszerszar"
XD XD XD !!!
Ha konditermi edzés olyan fasza és a fegyencedzés szar, akkor a Paul Wade egy napig sem élte volna túl a sitten, nemhogy húsz évig. Ehhez képest rommá verte az összes konditermi gettópatkányt a börtönben :P Ne okoskodj, ha nem értesz valamihez.
börtönben a nyers erőt ha sz.ar a helyzet lenyomják a torkodon.
ez nem saját tapasztalat, de mint hogy feltehetően egy börtön nem túl barátságos hely, könnyen elhihető, hogy az izomerőnél többre van szükség a biztos túléléshez.
megnevezném ezt, én harc készségnek hi'vom. jó reflexek és reakciók, gyors döntéshozás képessége etc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!