Melyik jobb? A fegyencedzés vayg a meztelen harcos? Melyikkel lehet hamarabb fejlödni? Melyik a hasznosabb edzestechnika a hatasosabb?
Tapasztalatok:
Jártam kondiba, csak kárát láttam, mint ízületileg, mint jellemi fejlődésnek (mert nem volt, max rosz irányba). Teli volt olyan emberrel akik, mind a világ legszebb, legerősebb emberei, fiatalként nem igazán jó ha ilyen emberek vesznek körül.
Aztán elmentem boxolni, ott döbbentem rá, mennyire szar a kondim, lassú vagyok és gyenge. Utána azt nyomogattam, fejlődtem, a fegyenc edzéstől bazi sokat erősödtem és egészségesebb lettem, annak köszönhetően meggyógyult a térdem, vállam, könyököm. Az orvosok meg elmehetnek a pics*ba, minden féle krémeket írtak fel több ezer HUF-ért. Na még annyi, szép látvány mikor egy 50 kilós gyerek szétver egy majd 100 kilós kondis izom szörnyeteget.
A fegyenc edzés jó könyv, most akarom megrendelni a meztelen harcost, a ruszkik értenek ehhez.
Mennyi buta, ostoba ember van itt. Az, hogy valaki 100 vagy 50 kiló az egy esetben számít, ha azonos szinten vannak harcművészeti/küzdősport beli tudásban. Miért hiszi azt valaki, hogy a fegyencedzéstől valaki verhetetlen bunyós lesz ? (és a másik oldalnak is az izomtömegtől sem lesz)
A küzdelem más dolog. Ott a szerzett tapasztalat számít, kitörölheted vele, hogy mennyiszer tudod felhúzni magad, mennyi fekvőtámaszt tudsz csinálni, 20 vagy 120 kilóval nyomsz calisthenics-ből lopott "fegyencedzést" csinálsz vagy kondizol. Gondolom a billentyűhuszárok közül kevesen vagy senki nem volt még ringben, tatamin képzett ellenfelek ellen. Önbizalom az egekben aztán ha egy 10 éve versenyző thai boxos (de írhatnék bármit) kiveri belőletek a szart is és soha többet nem tudtok lábra állni akkor meg néztek. Tudom, hogy agresszív lett a kommentem, de ne keverjünk már össze két teljesen más jellegű dolgot. Amúgy el lehet menni valami rendesebb full kontakt versenyre és talán elmegy a kedvetek a verekedéstől. Múltkor egy srác kivette a fogvédőjét és köpködte ki a fogait.
Aczél:
Nem, még annyi tisztelet sem szorult belém, mint egy kiskanálba. Tisztelni azokat kell, akik rászolgáltak, nem azt, aki épp arra jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!