Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek meik a jobb ha...

Szerintetek meik a jobb ha heti 3-szor edzek konditeremben. Az osztott vagy a teljes testet érő? Akik már variálltak azoknak meik volt a hatásosabb?

Figyelt kérdés
És ha a teljes testes edzésterv akkor 1 izomcsoportból egy napon hány gyakorlatot érdemes csinálni?
2010. nov. 30. 18:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Erre megint csak a sablont tudom írni.Ha mutatsz nekem olyan elismert profit aki HST-t vagy bármilyen teljes testes edzésrendszert használ akkor aszondom ok.De amíg ilyen nincs addig a weideri osztott progressziós edzés a nyerő
2010. nov. 30. 18:54
 2/24 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

De azért ha tudnád leirnád a te edzéstervedet és hogy mit ajánlasz azt megköszönném.

2010. nov. 30. 20:34
 3/24 anonim ***** válasza:

Az én edzéstervem kb azon alapszik hogy minden izomcsoportra van 6-7 gyakorlatom és ezeket váltogatom edzésről edzésre és minden izomcsoportra adott számmal dolgozok.

Pl.:bicepsz,tricepsz,váll 3 gyakorlat

mell 4

láb 3-4-5 éppen mennyit bírok

hát 4

A gyakorlatban úgy néz ki hogy pl hátra szoktam:felhúzni,fűrész,nyakhoz mellhez húzás,húzódzkodás,döntött törzsű evezés,T rudas evezés,evezés csigán.Jön a hát nap és választok 4 gyakorlatot ezek közül.Következő edzésen 4 másikat.

A bontásom:bic-tric(szuperszettben)-hát

hátsó delta-mell

láb

hátsó delta-csuklya,has,vádli(ezeket máskor is edzem amikor éppen olyan kedvem van)

Szériák között általában 45mp-1perces pihenőket tartok

4x6 4x8as szériákkal

Szoktam még előfárasztást vetkőzős sorozatokat,erőltetett ismétléseket és csaló sorozatokat használni

2010. nov. 30. 20:50
 4/24 A kérdező kommentje:

Értem köszi

Heti hányszor edzel?

És mellre szerinted hányszor érdemes egy héten hogy ne évek múlva legyen látható a fejlődés ?

2010. nov. 30. 22:18
 5/24 anonim ***** válasza:

Ahányszor le tudok menni meló mellett.Minimum 3 max 5

Mellre heti 1 edzés

2010. nov. 30. 22:20
 6/24 anonim ***** válasza:
Amúgy, amíg kezdő vagy, mehet a teljes testes edzés is, 2-3 hónap után bonthatod szét nyugodtan, de úgyis érezni fogod akkor már, hogy hogyan fejlődsz, és milyen gyakorlattal melyik részt tudod stimulálni.
2010. nov. 30. 22:43
 7/24 anonim ***** válasza:

Ez igaz.Kezdetben átmozgatás címszó alatt teljes testes edzés kell.

Csak nekem a teljes testes edzésről egyből a HST ugrik be amire meg én ugrok

2010. nov. 30. 22:49
 8/24 anonim ***** válasza:

Mutatok egy nagyon jó cikket, ami pontosan ezzel a kérdéssel foglalkozik, ezt nagyon alaposan áttanulmányozva megkapod a lehető legszakszerűbb választ a kérdésedre, ugyanis a cikk írói nemzetközileg elismert erőemelők illetve testépítők, bátran adhatsz a véleményükre, akár készpénznek is veheted:

[link]

Sok sikert kívánok céljaid eléréséhez!

2010. nov. 30. 23:00
 9/24 anonim ***** válasza:
Én is heti 3x edzek, teljes testest addig csináltam, amíg meg nem tanultam a gyakorlatokat, utána rögtön bontottam.
2010. nov. 30. 23:37
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De akkor [link]

ezen a honlapon miért mindegyik a teljes testet érőre voksol?

2010. dec. 1. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!