Szerintetek meik a jobb ha heti 3-szor edzek konditeremben. Az osztott vagy a teljes testet érő? Akik már variálltak azoknak meik volt a hatásosabb?
Köszi a választ
De azért ha tudnád leirnád a te edzéstervedet és hogy mit ajánlasz azt megköszönném.
Az én edzéstervem kb azon alapszik hogy minden izomcsoportra van 6-7 gyakorlatom és ezeket váltogatom edzésről edzésre és minden izomcsoportra adott számmal dolgozok.
Pl.:bicepsz,tricepsz,váll 3 gyakorlat
mell 4
láb 3-4-5 éppen mennyit bírok
hát 4
A gyakorlatban úgy néz ki hogy pl hátra szoktam:felhúzni,fűrész,nyakhoz mellhez húzás,húzódzkodás,döntött törzsű evezés,T rudas evezés,evezés csigán.Jön a hát nap és választok 4 gyakorlatot ezek közül.Következő edzésen 4 másikat.
A bontásom:bic-tric(szuperszettben)-hát
hátsó delta-mell
láb
hátsó delta-csuklya,has,vádli(ezeket máskor is edzem amikor éppen olyan kedvem van)
Szériák között általában 45mp-1perces pihenőket tartok
4x6 4x8as szériákkal
Szoktam még előfárasztást vetkőzős sorozatokat,erőltetett ismétléseket és csaló sorozatokat használni
Értem köszi
Heti hányszor edzel?
És mellre szerinted hányszor érdemes egy héten hogy ne évek múlva legyen látható a fejlődés ?
Ahányszor le tudok menni meló mellett.Minimum 3 max 5
Mellre heti 1 edzés
Ez igaz.Kezdetben átmozgatás címszó alatt teljes testes edzés kell.
Csak nekem a teljes testes edzésről egyből a HST ugrik be amire meg én ugrok
Mutatok egy nagyon jó cikket, ami pontosan ezzel a kérdéssel foglalkozik, ezt nagyon alaposan áttanulmányozva megkapod a lehető legszakszerűbb választ a kérdésedre, ugyanis a cikk írói nemzetközileg elismert erőemelők illetve testépítők, bátran adhatsz a véleményükre, akár készpénznek is veheted:
Sok sikert kívánok céljaid eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!