Szomorú vagyok. Elkezdtem súlyzózni. De még semmi látványa, tömegem se. Vélemény? Ötlet? Tanács?
2 héttel ezelőtt vettem 2x 7 kg-os súlyzót. Elkezdtem karra edzeni. Azt mondták mások hogy ettől majd megjön az étvágyam (mellesleg nem volt azzal baj) egyébként is mindig jó sokat ettem. Hízni se híztam 1 kilót se. Inkább fogytam.... Mit tegyek?
Edzésterv szerint 5 napig nyomtam 3 nap pihi, aztán most megint csináltam most 4. nap holnap még 1 nap aztán 3 nap pihi....
Nos az a kérdésem, hogy eszek mint állat (nem híztam) most amióta elkezdtem gyúrni is ugyan úgy vagy még jobban eszek és inkább lefogytam 2 kilót....
Ugyan ott ugyan azzal a mérleggel ugyan abba a ruhába régen 64.3 voltam most már csak 62.5 vagyok !
187 magas.... és kb 58 kiló vagyok. Mindent kipróbáltam amit csak lehet (ezt meg azt ajánlottak edzés terveket, kaja terveket mindet betartva se hoztak eredményt.... Nekem 2 hétig van kitartásom, de áhh nekem ebből elegem van hogy neki állok csinálom őszintén és becsületesen erre isten megbüntet még lejjebb viszi a testsúlyom nehogy meghízzak. Se izom se zsír nem ragad meg rajtam. S.O.S.
Ti is hülyék vagytok. Mert nem fogok neki állni 10 kilóssal 2-t nem tudok megemelni belőle az mire jó hogy szakadjon meg valamim? Igen ez is a ti eszetekhez meg izomzatotokhoz való. Igen is meg van eröltetve és az edzésterv független meg a vajas kenyér is. Fäsz feltételezéseket és hozzá szólásoktól kíméljetek mert okostojásokra nem vagyok kíváncsi. PONT!
7 kiló és 2 hét erről van szó és arról ami a következménye = FOGYÁS... te idióta társaság nem tudjátok felfogni hogy engem a fogyás bäsz fel agyilag?
IDIÓÓTÁK
nem fogok olvasgatni ilyesmiket amiket küldtök linket egyikre se kattintgattam rá.
Mennyi f@sz ember kérdez, te úristen..
Nem gondolod, hogy először tisztában kéne lenni a dolgokkal, és csak utána csinálni?
És szerinted, hogy nő az izmod, ha nem terheled? És hogy nő az izmod, ha nem viszel be megfelelő táplálékot f@szfej?
ma 15:04
Jó rendben. Köszi a válaszod.
Két hét ide vagy oda. Engem a súlycsökkenés zavar amit a nagy okosok előttem nem tudnak megmagyarázni... :) Szerintem is majd a minimál IQ szintű emberekre fogok hallgatni... chh :D
Azé 7 kiló az 7 kiló.... emelgessed sokat Te agyhalott! Meglátod hogy tud az nehéz is lenni! Seggarcúak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!