Szomorú vagyok. Elkezdtem súlyzózni. De még semmi látványa, tömegem se. Vélemény? Ötlet? Tanács?
2 héttel ezelőtt vettem 2x 7 kg-os súlyzót. Elkezdtem karra edzeni. Azt mondták mások hogy ettől majd megjön az étvágyam (mellesleg nem volt azzal baj) egyébként is mindig jó sokat ettem. Hízni se híztam 1 kilót se. Inkább fogytam.... Mit tegyek?
Edzésterv szerint 5 napig nyomtam 3 nap pihi, aztán most megint csináltam most 4. nap holnap még 1 nap aztán 3 nap pihi....
Nos az a kérdésem, hogy eszek mint állat (nem híztam) most amióta elkezdtem gyúrni is ugyan úgy vagy még jobban eszek és inkább lefogytam 2 kilót....
Ugyan ott ugyan azzal a mérleggel ugyan abba a ruhába régen 64.3 voltam most már csak 62.5 vagyok !
187 magas.... és kb 58 kiló vagyok. Mindent kipróbáltam amit csak lehet (ezt meg azt ajánlottak edzés terveket, kaja terveket mindet betartva se hoztak eredményt.... Nekem 2 hétig van kitartásom, de áhh nekem ebből elegem van hogy neki állok csinálom őszintén és becsületesen erre isten megbüntet még lejjebb viszi a testsúlyom nehogy meghízzak. Se izom se zsír nem ragad meg rajtam. S.O.S.
Nem tudom ki javasolta az 5 nap edzés 3 nap pihenő kombót... én a helyedben olvasással kezdeném, itt jó sok minden van, mire a végére érsz okosabb leszel:
Amúgy nekiállhatsz őszintén meg becsületesen ha 2 hétig van kitartásod, mire mész??? Mondjuk ahogy leírtad kitartással se mész sokra...
Olvasd el az alapismereteket,mert amiket itt leírtál,az elég tájékozatlan hozzáállásról tanúskodik. 2x7 kg-os súlyzóktól neked semmilyen tömeged nem lesz,még sok kaja mellett sem,sajnos ez az igazság.
és a testépítés nem két hetes sport,ha ezt nem érted meg,akkor inkább járj el úszni,vagy golfozni.
Először is, a súlyzózásban nem maga a súlyzó a lényeg, hanem a nagy ellenállás, értsd: 7 kg az semmi. Olyan súlyok kellenek, amivel max 6-8 ismétlést tudsz csinálni.
Másodszor, ez az 5 nap edzés 3 pihenő teljesen hülyeség, inkább minden másnap eddz.
Harmadszor ha két hét után már rinyálsz akkor ez a sport nem neked való. Majd ha fél vagy egy évig nem fejlődsz, akkor van baj.
Ezek után biztos vagyok benne hogy az étrended is teljesen rossz.
Kezdj el Bodybuilder.hu -t meg tesztoszteron.hu -t olvasni!
Azt nem értem miért mindig mindenki ezen a két héten van ki akadva? Meg az edzés terven???
Őszintén. Fontos? Nem látjátok mi a legborzasztóbb az egészben???? Az, hogy LEFOGYTAM!!!!!!!! Erre mi a magyarázat. Amúgy meg van kitartásom de íííígy nem lesz ha tovább folytatom elérem a 40 kilót? Lényegtelen hogy edzek vagy sem, hízni nem tudok, 2 hét ide vagy oda ez is lényegtelen azh eredmény a lényeg: FOGYÁS! Innentől kezdve most vagy abba hagyom vagy folytatom. A KÉRDÉS TEHÁT fogyni fogok tovább vagy sem? Jobban örültem volna ha legalább a súlyomat tartottam volna. Értitek? Nem várok el 2 hét alatt eredményt de pff a negatív eredmény --hát erre számítottam a legkevésbé.
Drága! És hol van ott idő regenerálódni, ahol 5 nap egymás után edzel??? Gondolkodj! Heti 3 elég, de nem 3 egymást követő nap! Én soha nem megyek terembe 2 nap egymás után.
És azt (csak gondolkodj!!!) hogy tervezed, hogy nőni fog az izomzatod, ha nem terheled meg? Mitől nőne akkor? 7 kiló nem is súly! Ráadásul egyforma súllyal dolgozol mindenre?
Aztán ott a kaja kérdése is... mi az, hogy eszel mint állat? Mit? Izmok aminosavakból épülnek, amik fehérje bontásával keletkeznek. Ehetsz annyi vajaskenyeret hogy a füleden jön ki, akkor sem fogsz nőni (főleg ha gyors anyagcseréjű, vékony testalkatú vagy).
Olvass, kérlek, olvass!!!
www.body.builder.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!