Győzzetek meg hogy újra járjak edzeni! Nem tudom, miért de utóbbi időben elhanyagoltam edzést?
Naponta 20km biciklizessel kezdem a napot, hajnali 3tol reggel 6ig, a munkám miatt. Így se az alvasom nem teljes, se nem tudok 100%ban ott lenni a konditeremben mentálisan/fizikailag. Viszont 1 hónapja teljesen kihagytam az egészet, és nagyon nehéz újra rá venni magam, holott jobban éreztem magam akkor, most meg hányok magamtól (lehet nem reális az önkép, de mindegy, az a lényeg hogy nem tetszik amerre megy az egész) nincs rajtam felesleg, csak bánt hogy vesznek el az eredmények valamelyest
Írjatok sztorikat, tényeket, csesztessetek hogy visszamenjek már holnap
20/N
Minek mennél vissza? Minden nap van egy óriás biciklis edzésed. Ne menj vissza a terembe.
Inkább feküdj le minden nap korábban, abba tegyél energiát
Szerintem elég a napi 20 perc biciklizés.
A konditerem legyen "különlegesség", ne kényszer. Pl. csak hétvégén menj. Így munka közben nem zavar be, lesz időd pihenni.
Most az elmúlt hétben megpróbáltam úgy, hogy a biciklizés után egyből elmegyek edzeni, aztán így este 21.30-22.00 között elalszom, 2.40 kor kelek, ezeket megcsinálom aztán alszok még egy 2.5 órát mikor visszajöttem.
Nem mondom, hogy nem fárasztó főleg egyetem mellett, dehát muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!