Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Győzzetek meg hogy újra...

Győzzetek meg hogy újra járjak edzeni! Nem tudom, miért de utóbbi időben elhanyagoltam edzést?

Figyelt kérdés

Naponta 20km biciklizessel kezdem a napot, hajnali 3tol reggel 6ig, a munkám miatt. Így se az alvasom nem teljes, se nem tudok 100%ban ott lenni a konditeremben mentálisan/fizikailag. Viszont 1 hónapja teljesen kihagytam az egészet, és nagyon nehéz újra rá venni magam, holott jobban éreztem magam akkor, most meg hányok magamtól (lehet nem reális az önkép, de mindegy, az a lényeg hogy nem tetszik amerre megy az egész) nincs rajtam felesleg, csak bánt hogy vesznek el az eredmények valamelyest

Írjatok sztorikat, tényeket, csesztessetek hogy visszamenjek már holnap

20/N

szept. 9. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Minek mennél vissza? Minden nap van egy óriás biciklis edzésed. Ne menj vissza a terembe.

Inkább feküdj le minden nap korábban, abba tegyél energiát

szept. 9. 10:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó persze, de ezzel nem azt a célt érem el, amit eredetileg akartam...
szept. 9. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem elég a napi 20 perc biciklizés.

A konditerem legyen "különlegesség", ne kényszer. Pl. csak hétvégén menj. Így munka közben nem zavar be, lesz időd pihenni.

szept. 9. 12:09
 4/10 A kérdező kommentje:
A biciklizés sajnos fix, mivel munka miatt adódik így, heti 6x megyek, csak vasárnap nem. :/
szept. 9. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
A sok kardió miatt lehet, hogy amúgy sem fejlődnél sokat, vagy ha mégis, a bicajozás lenne nehezebb. Szerintem is inkább aludj többet.
szept. 10. 19:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Valamivel ezt a sok kardiot, azonkívül hogy nem csinálom, nem tudom valamivel semmissé tenni úgymond, hogy az edzésnél ne befolyásolja a fejlődést?
szept. 10. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, azért írtam, hogy lehet, sajnos nem vagyok szakértő.
szept. 10. 21:08
 8/10 veszettkecske ***** válasza:
100%
Hány órát alszol így? Ha megvan kb hat és fél óra alvásod úgy, hogy a munkahelyeden nem fizikai munkát végzel, akkor esetleg nem káros még pluszban a kondi. De ha kevesebbet alszol, vagy fizikai a munkaköröd -legyen az akár óvónő is- akkor ez sok lehet. Ha 8 órát alszol, akkor még enyhébb fizikai meló mellett is lehet kondizni, de 3-kor kelsz, kétlem, hogy meglenne a 7-8 óra alvás...
szept. 18. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Most az elmúlt hétben megpróbáltam úgy, hogy a biciklizés után egyből elmegyek edzeni, aztán így este 21.30-22.00 között elalszom, 2.40 kor kelek, ezeket megcsinálom aztán alszok még egy 2.5 órát mikor visszajöttem.

Nem mondom, hogy nem fárasztó főleg egyetem mellett, dehát muszáj :D

szept. 18. 14:05
 10/10 veszettkecske ***** válasza:
100%
Akkor 7 óra alvás megvan. Csináld, és egy idő után érezni fogod, miként hat rád, ennek függvényében alakítsad a további edzésterveidet.
szept. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!