Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a legjobb módja annak,...

Mi a legjobb módja annak, hogy elhanyagolt testalkatomat fittebbé tegyem?

Figyelt kérdés

Testtömegem rendben van, a probléma az, hogy nagyon sok a zsír, és nagyon kevés az izom, tehát rossz erőnlétben vagyok, és pocakom van.

Ha leégetném ezt a sok zsírt, akkor nagyon vékony lennék, mert izmom alig van, ha viszont izomtömegnövelésre adnám magam, akkor kövér lennék, mire annyi izmot felszedek, amennyit kell.

Az lenne jó, ha egyszerre lehetne zsírt égetni, és izmot fejleszteni, de amennyire én értek hozzá, ilyet nem lehet, mert egyikhez kalóriadeficit kell, a másikhoz meg kalóriatöbblet.

Hogyan érdemes nekikezdenem ehhez az egészhez? Milyen típusú testmozgásokra, edzésekre van szükség?

25/F

2018. febr. 4. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A kezdők tudnak egyszerre fogyni és izmosodni az elején .
2018. febr. 4. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, viszont még nem tudom, hogy ilyenkor inkább futni kéne-e járnom, használni a természet adta lehetőségeket, vagy konditeremben súlyokat emelgetni.
2018. febr. 4. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Mítosz, hogy nem lehet egyszerre, csak kell egy idő, hogy kitapasztald, hogy mennyi a kalóriaigényed, és csak minimálisan kell többet kajálni tőle.

https://www.youtube.com/watch?v=wkBtHOBmpb0

Felhúzás, evezés, guggolás, tolódzkodás, húzódzkodás+súllyal, fekvenyomás, vállból nyomás, karhajlítás- ezek kellene, hogy képezzék a gyakorlatválasztékod 80%-át, heti 3-4 edzéssel, mondjuk rep goal system szerint.

2018. febr. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!