Főtt tojás, tojásfehérje rúd, tojásfehérje por. Melyik a legjobb választás?
"Én azt mondom alapvetően egész tojást egyél, nem kell félni a sárgájától. "
:D
Te azt, a modern orvostudomány meg mást.
Nem tudom, miért érv a fogyasztása mellett, az, hogy ősi, egyrészt, a természetben, minden, mindent megeszik, amit csak meg tud emészteni, mert túl akar élni, másrészt, vannak más ősi szokások, amiket ma már nem művelünk.
A nyers magzathúst is megették az előemberek, csak, hogy ne haljanak meg, vagy valami egyéb barom okok miatt, meg a nemi erőszak is egy ősi tradíció.
Nincs semmi hasznos a tojásban, amit más kajából ne tudnál bevinni, kevesebb káros anyag bevitele mellett pont
https://www.youtube.com/watch?v=lakaozfALho
https://www.youtube.com/watch?v=rO4kdtMq8rs
https://www.youtube.com/watch?v=8g8ASQZ0dZw
https://www.youtube.com/watch?v=RtGf2FuzKo4
https://www.youtube.com/watch?v=aNby8ongJsM
https://www.youtube.com/watch?v=nVqiv_7qJaI
https://www.youtube.com/watch?v=pKgrjQeRvb0
https://www.youtube.com/watch?v=y96iiU31ySs
https://www.youtube.com/watch?v=m8yikz5bOEQ&t=4s
https://www.youtube.com/watch?v=vBtfzd43t8o
https://www.youtube.com/watch?v=ykFNZhKvfPA&t=564s
"The biggest influence on blood cholesterol level is the mix of fats and carbohydrates in your diet—not the amount of cholesterol you eat from food."
"When researchers first linked high blood cholesterol levels to heart disease, eggs got a bad rap. ... In fact, when researchers at Harvard Medical School analyzed data from almost 120,000 men and women, they found that eating the equivalent of an egg a day did not increase the risk of heart disease or stroke." például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!