Legjobb hasazási módszer fiúknak? 15/f
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne legjobban kihozni a kockahasat? Igazából nemtudom, hogy most hogyan állok, mert eltakarja még a zsír, de nyárra le szeretnék szálkásítani. Hogyan lehet legjobban megedzeni a hasát? Gyakorlatok, sorozatszám, ismétlés szám? Planket érdemes minden nap csinálni?2017. dec. 18. 22:37
1/8 anonim válasza:
A plank-et akkor érdemes csinálni, ha van valaki aki rádfekszik közben, saját súllyal semmi értelme, olyan könnyű.
Inkább végezz összetett gyakorlatokat nagy súllyal, akkor majd stabilizál a törzs eleget.
https://www.youtube.com/watch?v=iUqgU9D5QEo
+russian twist menjen, például rep goal system szerint, heti 1-2x.
3/8 anonim válasza:
Hasra haskerék a legtutibb.
A plank pedig egy remek erő állóképességi gyakorlat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2017. dec. 19. 22:13
5/8 anonim válasza:
ha nincs egy jó szálkásító étrendet akkor sehogy.
7/8 anonim válasza:
Hiába az étrend, ha nincs mi látszódjon előbb izom kell csak aztán szálkásítgatni.
8/8 anonim válasza:
Egy nő.) Kb 15kg-ot fogytam mióta aktív nemi életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!