Nem megy sem a teljes, sem az A-B fele modszer. Valtanom kene osztottra?
Figyelt kérdés
Egy edzesen nem tudok tobb olyan gyakorlatot is vegezni, ami erosen igenybe veszi a derekat. Ilyen a guggolas, mellrol nyomas, dontott torzsu evezes, felhuzas. A mai edzesen pl guggoltam, utana jott volna a dontott torzsu evezes, de olyan kicsi sullyal ment ahhoz kepest, amit amugy birok, hogy inkabb abbahagytam. Nem tudom ugy elosztani ezeket a gyakorlatokat, hogy ne ussek egymast.2017. nov. 13. 14:20
1/6 Cortez70 válasza:
Akkor váltogasd a gyakorlatokat. Guggolás helyett néha lábtoló, mellről nyomás helyett ülve egykezesekkel vállból nyomás és hátra pedig melltámaszos evezés.
2/6 A kérdező kommentje:
Otthon edzek, es meg labtolot nem szereztem be.
2017. nov. 13. 14:41
3/6 Cortez70 válasza:
Akkor variáld át a napokat, hogy pl A nap az mell-hát-váll, B nap: láb-kar. Így nem guggoló napon hátazol.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor a mellrol nyomast kihagyom, es csinalok helyette vallbol nyomast, igy A napon tudok felhuzni. Koszi.
2017. nov. 13. 14:52
5/6 A kérdező kommentje:
De ott van az evezes is... Valtok osztottra, nem jo ez nekem.
2017. nov. 13. 14:55
6/6 Cortez70 válasza:
Vagy igen, teljes osztottra váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!