Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire, , jó" ez a módszer?

Mennyire, , jó" ez a módszer?

Figyelt kérdés
Húzódzkodást végzem, kezdő szinten. Mivel széles fogással nem meg, így megpróbáltam szűk fogással. Úgy érdekes módon megy. Folytassam igy?
2017. aug. 19. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szűken sokkal könnyebb, és kevésbé hatékony hátra. Gyakorold a széles fogású húzódzkodást is
2017. aug. 19. 09:33
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, könnyebb! :D köszönöm
2017. aug. 19. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont, hogy a szűk fogással megy jobban a hátra. Azért is tudod könnyebben megcsinálni mert jobban dolgozik a nagy hátizmod. De csináld ahogy akarod.

Evezésnél is a szűk fogás a jobb meg lehúzásnál is.

2017. aug. 19. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik gyökér találta ki hogy minél szélesebben fogod annál jobban megy a hátadra... Ugyan annyira megy a hátadra mindkettőnél, csak a szűk fogásnál kedvezőbb pozícióba vagy ráadásul még a mozgástartomány is nagyobb, szóval minden tekintetben hasznosabb.
2017. aug. 19. 11:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, és okos gondolatok. Köszönöm :)
2017. aug. 19. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Sok gyáva nyúl. Mindenféle kifogást találnak, mert nem tudnak kettőt húzódzkodni szélesen:)

Akkor húzódzkodjatok szűken, esetleg rásegítéssel, mint a kislányok:)

2017. aug. 20. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 43%-os!

Persze, hogy nehezebb, mivel teljesen rendellenes pozíció. Próbálj csak meg széttárt karokkal fekvőtámaszt csinálni vagy hatalmas terpeszben guggolást, az is sokkal nehezebb lesz, még sem fogja tőle jobban nőni a combod.

Egyébként meg nem is szoktam húzódzkodni, evezni szoktam, azt jobbnak tartom, de te csináld ahogy akarod.

2017. aug. 20. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Ne aggódj, tudok én szélesen húzódzkodni, meg szerintem kb mindenki aki nem túlságosan elhízott és van egy kis edzéstapasztalata. Én csak arról beszélek hogy teljesen felesleges úgy csinálni, semmilyen előnye nincs csak hátránya.
2017. aug. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!