Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik multivitamin készítmény...

Melyik multivitamin készítmény a legjobb sportoláshoz?

Figyelt kérdés
BioTechUsa termékeit szoktam használni, szóval ha abból tudtok ajánlani valamit tök jó, de az se baj ha más termék.

2018. jan. 6. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de ez az infó engem is érdekelne
2018. jan. 6. 20:50
 2/7 Lazy Lover ***** válasza:
olyan nincs hogy legjobb a drágább termék nem feltétlen jó. szerintem az jó
2018. jan. 6. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem ugy lett "kitalalva" a szervezetun, hogy feltetlen szuksege legyen multivitamin keszitmenyekre. Erre jonnek azzal, hogy kevesebb vitamin van manapsag az etelekben. Ha a felere is csokkent a etelekben talalhato vitaminok mennyisege, akkor is be lehet vinni a kello mennyiseget. Hogy miert tenned ezt, mikor beviheted par kapszulaval? Nyilvan jobb minosegrol beszelunk, ha a termeszetes formajaban viszed be azt a vitamint, es fontos a rost bevitel is, amihez annyi zoldseget kell megenni, hogy egyuttal letudod vele a vitamin beviteled is.
2018. jan. 6. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Es elhitetik az emberekkel, hogy kellenek azok az irdatlan nagy mennyisegek. Akkora mennyisegeket akkor sem vittunk volna be soha, ha 5-szor annyi vitamint tartalmaztak volna az etelek valamikor, mint most. Akkor nem logikatlan?
2018. jan. 6. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
One-A-Day bőven jó meg c-vitamin mellé esetleg, a felettem lévőre meg ne nagyon hallgass. C-vitaminból pl napi 75mg körül van az ajánlott mennyiség ami épp arra elég, hogy ne kapj skorbutot meg hasonló szarokat. Nem véletlen van 1000mg-os kiszerelés.
2018. jan. 6. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Irtam valahol pontos ajanlasokat?

Egyebkent 1 adad One-A-Day tartalmaz 120 mg C vitamint, ha mar azt hoztad fel peldanak, mig 500 gramm brokkoli 450 mg-ot. Akkor kerdem en, mi a raknak szeded a tablettat?

2018. jan. 6. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Es akar 1000 mg C vitamint is konnyen be tudsz vinni sima etkezessel. 100 gramm kiwi tartalmaz 100 mg C vitamint, es kaloria sincs sok benne, 500 grammban van 245 kcal.

Vigyel be 500 gramm brokkolit es 500 gramm kiwit es meg van olda, akar az 1000 mg-od is.

2018. jan. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!