Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legjobb lábedzés otthon?

Legjobb lábedzés otthon?

Figyelt kérdés

erős lábizmot szeretnék, kondiba viszont nem szándékozom menni(voltam már, nem az én világom)

tudtok jó gyakorlatokat?

2018. jan. 7. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Guggolás, guggolás súllyal.
2018. jan. 7. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, hogy kondizni jártam de nekem sem a világom. Mennyit kéne guggolni naponta, hogy pár hét múlva látszódjon is valami? Nem feltétlenül izom, de legalább egy kis tónusosság.
2018. jan. 7. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Relatív, hogy mit nevezünk erősnek. (Hobbi)testépítő értelemben vett erős lábakhoz mindenképpen nagy súlyos edzés kell.

Otthonra is lehet venni egy rudat, egy guggoló állványt, meg pár tárcsát, vagy lehet elöl guggolni.

Ha otthon alatt a saját testsúlyos (esetleg kézi súlyzós) edzést érted, akkor el lehet indulni az egylábas guggolás progresszióval, sissy guggolás, bolgár guggolás, kitörés, guggolás, vádlizás (utóbbi négyhez szerezhetsz be két 15-20 kg-s egykezest aztán mindjárt jobban le van terhelve a láb).

Esetleg emellett érdemes ránézni ilyen lábizom robbanékonyságára irányuló edzéstervekre. Ott tipikusan nem a súllyal végzett, hanem a gyors, nagy izom összehúzódással járó gyakorlatokra építenek.

Nagy súlyok nélkül is lehet lábat edzeni, de azért lesz különbség az eredményben/kinézetben.

2018. jan. 7. 19:26
 4/7 anonim válasza:
a 4fejű combizon antagonistáját (combhajlítót) nagyon nehéz otthon megedzeni... és azt se kéne kihagyni
2018. jan. 7. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
mennyiséget tudnátok javasolni?16 éves vagyok ha ez számít :D
2018. jan. 7. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Nő vagyok, a 20 kilós egykezest meg se bírom emelni, nem h leguggolni vele :D
2018. jan. 7. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
az azért nekem menni, van annyi izmom, csak, hogy miből mennyit na azt már nem tudom :D
2018. jan. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!