Labedzes otthon? Tippek?
Figyelt kérdés
Nem mindig tudok terembe menni, otthoni edzesem így néz ki : erokerret nincs, tehát hátsó guggolast nem tudok végezni. Elöl guggolast csinálok, és a súlyzót a földről helyezem a vállamra, ezért csak olyan súllyal tudom végezni a gyakorlatot amit át tudok helyezni a vállamra. Aztán kitoresezek, pár egy lábas guggolás, aztán a fekvepadom végén van labhajlito ezen megy pár sorozat. Tudnátok mondani még tippeket otthoni edzésre? hogy lehetne tokeletesiteni ezt az edzést?2015. szept. 29. 07:34
1/8 anonim válasza:
Elől guggolásnál mit is keres a súly a válladon?
2/8 nerd11 válasza:
A gyakorlatok jók, a hajlítóra én még csinálnék merevlábas felhúzást, több okból is. 4-5 sorozat mehet mindből: guggolás,kitörés,hajlítás,felhúzás, a vádliról már ne is beszéljünk!:D
3/8 A kérdező kommentje:
1es miért hol kellene lennie? A felhuzast az berakom az edzésbe, köszi!
2015. szept. 29. 11:35
4/8 anonim válasza:
Ha ugyan olyan körülmények között szeretnéd a lábedzést folytatni otthon is úgy mint az edzőteremben nehéz súllyal, akkor házilag lehetne valakivel csináltatni egy erőkeretet, amiről le tudnád emelni a nehéz súlyt. Vagy lehetne házilag csináltatni kettő jó erős állványt is, olyan magasságban, amikről szintén könnyű szerrel leveheted a súlyt, és a guggolás máris megoldható a többi láb programmal együtt.
5/8 A kérdező kommentje:
1es miért hol kellene lennie? A felhuzast az berakom az edzésbe, köszi!
2015. szept. 29. 12:36
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkodtam már, hogy csináltatok erokeretet, de jelenleg nincs rá elég pénzem, úgyhogy egy ideig avval kell megoldanom a dolgot, ami rendelkezesemre áll.
2015. szept. 29. 12:39
7/8 anonim válasza:
Az elölguggolás a legmacerásabb, legnehezebb gyakorlat, még a sima guggolást is felülmúlja.
Szerintem egyébként részben a vállon kell lennie a súlynak, bár életemben nem csináltam még elölguggolást.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 29. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!