Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá barátnőmet,...

Hogyan vegyem rá barátnőmet, hogy bemelegítsen?

Figyelt kérdés

Ő konditerembe jár edzeni, én másféle sportokat űzök, úgyhogy nem járok vele. Az a baj, hogy sosem melegít be, mert hogy az szerinte nem szükséges, még sosem még semmi sérülése stb...

Illetve hogy kisebb súlyokkal bemelegít, de azt se lehetne annak nevezni.

Nem akarom hogy megsérüljön, de ő nem hisz nekem. Azt mondja senki más sem melegít be.

És kiderült, hogy ez zavarja jobban, tart tőle, hogy mindenki más rajta nevetne, mert akik 5ször akkor súlyokkal edzenek meg már régóta járnak oda, ők sem szoktak bemelegíteni. Nem tudom hogy ebben van e valami, nekem ez kicsit nehezen hihető, hogy senki nem melegít be, de ha így van, akkor ezeknek az embereknek nem sok tapasztalatuk van sportban és inkább kezdők, úgyhogy felesleges őket követni, de a barátnőm nem hisz nekem. Félek hogy le fog serulni, vagy az ízületei gyorsan el fognak kopni, fájni fognak...

2024. jan. 28. 11:14
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
Kísérd el a terembe és mutasd meg neki, hogy kell szerinted bemelegíteni.
2024. jan. 28. 16:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez pl nem rossz
2024. jan. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!