Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le merjek menni konditerembe,3...

Gauntszelleme kérdése:

Le merjek menni konditerembe,30 évesen,105 kilós zsírdisznóként?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottam nőmmel,depressziós vagyok.

De nem akarok megint beleragadni a zabálás,ivás,cigi háromszögébe.

Amit leadtam két év alatt,visszaszedtem az utóbbi hónapban.

De annyira rettegek,szinte már pánikszerűen hogy az ottani izomkolosszusok és barackfenekű csajok majd mit szólnak,gondolnak majd rólam,a bojlertestű,damilkezű vakarékról,aki esetleg már öregebb is mint ők.

De valahogy akkor is ki akarok törni ebből a szar helyzetből.

Ti mit tennétek?

2023. szept. 6. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak szabadsúly kell, egy fekpad, egy erőkeret, nekem szinte mindenre elég
2023. szept. 19. 20:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Nos, én ettől azért jóval komplexebb edzéstervvel edzek, és rengeteg gépet használok hozzá.
2023. szept. 19. 22:06
 23/25 A kérdező kommentje:
Még a Grundot ajanlotta egy haver,majd lehet oda is lenézek.csak 15 perc bringa,a Cutler meg szinte a szomszédba van.3 műszak miatt előbyösebb talán a közeli.De majd meglátom.
2023. szept. 21. 19:22
 24/25 A kérdező kommentje:

[link]

amigy most ezt nyomom.ez trnyleg jó szerintetek?

2023. szept. 21. 19:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kezdőknek való, és teljesíthető is.

Kevés a bemelegítés (min.15 perc intenzív kellene) és nincs edzés utáni nyújtás sem, azt is bele kellene iktatni.

Egy-két hónap után (az erő függvényében) el lehet kezdeni "játszani" a súlyok növelésével, és/vagy lehet növelni gyakorlatok és ismétlések számát, de ehhez jobb ott helyben tanácsot kérni azoktól, akik jobban fel tudják mérni, hogy milyen erőállapotban vagy/leszel.

2023. szept. 22. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!