Le merjek menni konditerembe,30 évesen,105 kilós zsírdisznóként?
Nemrég szakítottam nőmmel,depressziós vagyok.
De nem akarok megint beleragadni a zabálás,ivás,cigi háromszögébe.
Amit leadtam két év alatt,visszaszedtem az utóbbi hónapban.
De annyira rettegek,szinte már pánikszerűen hogy az ottani izomkolosszusok és barackfenekű csajok majd mit szólnak,gondolnak majd rólam,a bojlertestű,damilkezű vakarékról,aki esetleg már öregebb is mint ők.
De valahogy akkor is ki akarok törni ebből a szar helyzetből.
Ti mit tennétek?
Azt elfelejtettem írni, hogy a konditeremben először ne a súlyzós edzéseket erőltesd (vagy csak kisebb súlyokkal csináld), hanem inkább az aerob edzésekre szolgáló gépeket használd, hogy gyorsabban menjen le a súlyfölösleg egy ideálisabb szintre, és hogy az izuleteid is kíméld amíg erősebbek nem lesznek, és az állóképességed is megfelelő lesz a nagyobb súlyokkal való edzéshez.
Szóval ne izomból ész nélkül csináld, inkább kérj tanácsokat a tapasztaltabbaktól.
Az jó hely, már voltam ott többször is!
Ha te is jól érzed magad ott, akkor nincs ok a váltásra, mert ott nem tudok jobb teremről. Bár az is igaz, hogy én Bp. mellett élek, és csak néha járok Győrbe, de eddig az volt ott számomra a legjobb konditerem, jó gépek vannak ott, és a környezet is tetszik.
Biztosan szégyellősebb vagy és ezért preferálod ezeket a helyeket. Nincs ezzel semmi gond, azokon a helyeken amúgy is barátiasabb, családiasabb a miliő.
Az izmok növekedésével párhuzamosan pedig (általában) az önbizalom is növekszik, így egy idő után talán már nagyobb helyeken sem érzed magad feszélyezve :)
Ezek is teljesen elfogadható érvek amellett, hogy ne nyüzsis helyekre járj.
Én amíg nem értem el egy bizonyos alkatot, addig csak az egyik barátom házában lévő házi konditerembe jártam, ami valóban családias volt, mert sz apján és a bátyján kívül csupán néhány szomszéd és környékbeli ismerős használta.
Annak is volt egy jó fílingje, de aztán én már komolyabb helyekre váltottam, ahol már nagyon profi gépeket és egyéb eszközöket lehet nyúzni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!