Ugrálok a tengerparton, emelgetem az asszonyt, a másik kezembe meg a koktélos poharat.
2023. jún. 17. 08:21
3/11 anonim válasza:
Én nem tudtam megoldani, bele is pusztultam, most a túlvilágról írok.
2023. jún. 17. 08:28
4/11 anonim válasza:
Úszok, fagyizok, lángosozok, futok a tengerparton vagy sétálgatok a városban.
2023. jún. 17. 09:36
5/11 anonim válasza:
Sehogy.A nyaralás az 100%nyaralas.Semmi rutin vagy tevekenység nem kell a hétköznapokból.Kivéve a fogmosas egyéb higieniai tevékenysegek.Azért mész nyaralni hogy kikerülj a rohanó hétköznapokból és a kötelező feladatok alól.
2023. jún. 17. 10:53
6/11 anonim válasza:
Nyaralás közben nem edzek. Egy hétig kibírom, jól is esik a pihenés.
2023. jún. 17. 11:48
7/11 anonim válasza:
Ha olyan helyen szállok meg, ahol van a közelben (vagy akár magában a hotelben) konditerem, akkor volt már, hogy ott edzettem egy jót, de egyébként ha nem vagy egy versenyfelkészülési időszak közepén lévő testépítő, hanem csak egy naturál hobbigyúrós, akkor szerinted mi fog történni a hatalmas izomtömegeddel, ha egy hétig nem durrantod be a bicepszed?
2023. jún. 17. 12:00
8/11 anonim válasza:
Ha nem vagy az utolsó heteidben egy versenyfelkészülésnél, akkor felesleges ilyenen gondolkozni. 1 hét alatt semmi sem történik, sőt, még 1-2 hónap után sem ha normálisan eszel..
Nyaralni pihenésképpen megyünk. Az már régen rossz, ha nyaralás alatt is valakinek az edzés pörög a fejében 0-24. Értem én, hogy szeret edzeni, de a fanatizmusnak is van egy egészséges határa.
2023. jún. 17. 17:47
9/11 anonim válasza:
5:
Akkor ezek szerint aki kondizik, annak az nem hobbi, hanem kötelesség?
Érdekes, nekem más sport a hobbim, de űzöm ha nyaralok.
2023. jún. 17. 19:25
10/11 anonim válasza:
9#
Szerintem az 5# arra célzott, hogy nem kell még nyaralás alatt is fanatikusan a konditeremhez rohanni, hanem élvezni a nyaralást a családdal/gyerekkel. Ez pedig teljesen jogos. Egy hobbi sportoló számára nem minden az edzés, és aki 1 hétre nem képes kikapcsolódni, vagy kicsit lazábbra venni a dolgot, hanem még ebben a kis időben is stresszel, hogy tud-e edzeni, ott már inkább mentális dolgok vannak a háttérben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!