Le merjek menni konditerembe,30 évesen,105 kilós zsírdisznóként?
Nemrég szakítottam nőmmel,depressziós vagyok.
De nem akarok megint beleragadni a zabálás,ivás,cigi háromszögébe.
Amit leadtam két év alatt,visszaszedtem az utóbbi hónapban.
De annyira rettegek,szinte már pánikszerűen hogy az ottani izomkolosszusok és barackfenekű csajok majd mit szólnak,gondolnak majd rólam,a bojlertestű,damilkezű vakarékról,aki esetleg már öregebb is mint ők.
De valahogy akkor is ki akarok törni ebből a szar helyzetből.
Ti mit tennétek?
Van sok terem. Ha esetleg valahol parasztok, akkor keress egy másikat, de nem jellemző.
30 éves? Még simán lehet huszonéves csajod, amikor lefogysz.
tudod mennyi kigyurt zsirdiszno van ott?
ok nem csak hogy zsirdisznok de meg az ablakon folyik ki a reggeli serteszsir a szajukbol
Örülök, hogy lementél, remélem jól érezted magad. A konditermi az egyik legjobb közösség, mindenki segít mindenkinek, ha szerzel egy kis magabiztosságot bárkitől tudsz majd tippet kérni, bárkivel el tudsz majd beszélgetni. Nyílván vannak kivételek, de ez csak a kis részét képezi a közösségnek, velük nem is kell törődni.
Az, hogy senki nem foglalkozik veled a teremben nem igaz, általában mindenki megnézi a másikat, de nem feltűnően és fontos, hogy nem rosszindulatból. Szettek között amikor pihen az ember akkor körbenéz, megnézi kik vannak ott rajta kívül, esetleg ki mekkora súlyt használ, de 3 perc múlva el is felejti a felét amikor kezdi a következő szettet.
Ha meg esetleg meg is jegyzi, hogy mekkora súllyal dolgoztál/ mekkora voltál, majd pár hónapra rá változást vesz észre, akkor még lehet meg is jegyzi neked, megdícsér, elismeri a munkád.
Nem kell félni tőle, le kell járni rendszeresen és hamar be fog fogadni a közösség.
Én sok hozzád hasonló srácnak és lánynak adok hasznos tanácsokat a helyes táplálkozásra, és a megfelelő edzésekre nézve a konditeremben ahol edzek.
Bátorítani is szoktam őket, ha látom a motiváció hiányát vagy hanyatlását, és ha a mérleg már kevesebbet mutat, mindig megdicsérem őket.
Ha pedig valaki bunkó a másikkal, azt sosem hagyom szó nélkül.
Szerencsére az ilyen emberek csak ritkán tűnnek fel nálunk, de ugyanolyan gyorsan el is tűnnek ahogy jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!