Ezzel az alkattal nagyon hamar elpusztulnék egy konditeremben? Inkább itthon próbáljak meg valami edzésfélét?
Figyelt kérdés
164 cm, 41 kg vagyok és 22/N.
Ne mondjátok, hogy egyek többet. Az sajnos soha nem segített. Világéletemben ennyire vékony voltam - pedig tinilányként rengeteg trash foodot ettem akár az éjszaka közepén is, és ettől a szokástól elvileg híznom kellett volna.
Nem az lenne a cél, hogy én legyek az új női Schwarzenegger, csak szeretnék valami egészségesebb formára szert tenni, mert évről-évre egyre fáradékonyabb vagyok.
Szívbillentyű lazaság miatt futni nem mehetek (próbáltam már - nem is egyszer - de pár perc után konkrétan összeestem, pedig tényleg nem vittem túlzásba).
2023. szept. 4. 11:02
1/3 anonim válasza:
Konditerebe mehetnél ilyen alkattal, egy jó személyi edző, aki figyelne rád és segítene az edzésben az fontos volna. Meg talán előtte egy orvosi vélemény.
De nem lehetetlen dolog.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom,de nekem nagyon bejön a kis cicik kis popsi!!!👍
3/3 anonim válasza:
Valahol a kérdés elveszett, mert nem egyértelmű, hogy mit szeretnél. Izmosabb lenni? Nehezebb lenni? Mindenképp többet kell enni, tápanyagból épít izmot a szervezet, nem edzésből. Nem pusztulnál el, menj nyugodtan. Egy jó edző se ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!