Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég sovány vagyok és már 19...

Elég sovány vagyok és már 19 éves. Szeretnék izmosodni, ám nem tudom, hogy hogyan kezdjem el. Konditerembe nem nagyon akarok járni, inkább itthon csinálnék valamit. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Pl.: szedjek-e valamit vagy milyen rendszerességben, mennyit edzek és mivel, hogyan? Köszönöm a válaszokat előre is!

2013. márc. 19. 13:37
 1/5 anonim válasza:
Hali. 19 éves vagyok, 173 cm. 18 évesen 54 kg voltam.... Akkor én is el akartam kezdeni valami proteint szedni, mert 1-általán nem bírtam felmenni még 1 fél kilót sem. Aztán átálltam rendszeres kajálásra. 10 kilót szedtem fel fél év alatt. Közben persze edzettem is, de nem kondiban, hanem csak 1 xerű húzódszkodással. Az eredmény hamar meglátszott. Szerintem felesleges proteineket tömnöd magadba. Biztosan hamarabb meg lenne a hatása, de mire az, ha teljesen ingyen és egészségesen is fel tudsz szedni néhány kilót? Persze testalkat függő a dolog, de megéri kipróbálnod. Nem veszíthetsz semmit...
2013. márc. 19. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi az , hogy ingyen és egészségesen ???

A kaját amit megeszel az ingyen van neked ? Mert akkor szólj és énis onnét fogom beszerezni a dolgokat!!!

A másik,hogy egészségesen....A sok hulladék kaja sokkal!!! egészségtelenebb ,mint a fehérje és egyéb étrendkiegészítő termékek!!!

Kérdező ! : egyél sokat,ha meg nem tudsz felszedni akkor sem,akkor b12 a megoldás !

2013. márc. 19. 14:50
 3/5 anonim válasza:
Hát pedig igazán izmosodni csak a konditerembe lehet.Lehet a játszótéren bóhockodni a fegyencedzéssel , de sose tudsz felszedni komolyabb izomtatot. Nem aztmondom hogy nem jó ez a otthoni/fegyencedzősködés mert ad egy kis alapot de sok olyan srác van aki lejön terembe és mondta h előtte egy fél évet otthon bohóckododt és a fél év alatt nem fejlődödt annyit mint most a terembe kb 2 hét alatt..Kell egy jó étrend , edzeni és kész.
2013. márc. 19. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ebben az étrendben tudtok segíteni?
2013. márc. 19. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen

Írd be ide a keresőbe h. tömegnövelő étrend a kérdésekre adott válaszokból pillantok alatt megértesz mindent.

2013. márc. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!