Akik napi szinten konditerembe járnak, mit éreznek?
Vannak akik meg minden nap tévéznek.
Sokfélék az emberek.
miért zavar ez téged?
simán lehet hogy akiket minden nap ott látsz azok versenyzők, vagy a teremben dolgoznak edzőként, vagy csak szeretnek edzeni.
azt se értem miért az az első gondolatod hogy be akarnak vágódni valakinél? :D
a többség egy idő után már nem azért edz... persze mindenki a jobb kinézet miatt kezdi el, de akinél ez az egyetlen motiváció az pár hónap után abbahagyja.
én arra lennék kíváncsi akik edzőterembe járnak futni azok mit éreznek? :D
a természetben ingyen lehet futni, és még az idegesítő adoniszokat se kell nézned.
Kérdező, állj le ezzel a mocskolódó stílussal. Ritka undorító dolog így beszélni emberekről akik a sporttársaid, nem ártottak neked semmivel és csak teszik a dolgukat, kitartanak a céljaik mellett, sportolnak nap mint nap.
"miközben nekem az ilyen szálkás emberek abszolút visszataszítóak"
És? Körülötted forog a világ vagy mi? Pont lesz.rjuk hogy neked mi jön be és mi nem. Ha valaki itt nárcisztikus az pont te vagy, hogy minden embert a saját mércéidhez akarsz hasonlítani és aki nem olyan azt mocskolod az interneten. Mondd már el ezt a kigyúrt tagoknak élőben is :) (tudom: sose mernéd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!