2-3-an járunk edzőterembe, egy edző irányításával. Az erőnlét javítása, az egészséges életmód, testsúly a cél. Jött egy öreg is edzeni. Hogy lehet jobb az állóképesssége, az ereje mint pl nekem?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon kellemetlen, hogy az öreg 1 hónapja jár mozogni, ráadásul orvosi utasításra, és felhúzásban pl kb annyit bír mint én. Öreg, és hát testes is. Kivétel a lába. Azt mondja 25 éve sportolt utoljára, de olyan vádlija van amit nagyon ritkán láttam. Én emellett évekig sportoltam, két év kihagyás után tavaly év végén elkezdtem terembe járni, és szarul érzem emiatt magam. Az öreg talán 170 magas, meg 100 kiló felett van, én 186 magas vagyok, 93 kiló. Ezt hogy lehet megértenem, nagyon gáz, hogy évek edzése ennyire nem jelent semmit.#Mit csinálhat?
2023. jún. 11. 14:36
31/31 anonim válasza:
Menj el azonnal segedmunkasnak epitkezesre v burkolo melle. A cipekedestol szepen megizmosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!