Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2-3-an járunk edzőterembe,...

2-3-an járunk edzőterembe, egy edző irányításával. Az erőnlét javítása, az egészséges életmód, testsúly a cél. Jött egy öreg is edzeni. Hogy lehet jobb az állóképesssége, az ereje mint pl nekem?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon kellemetlen, hogy az öreg 1 hónapja jár mozogni, ráadásul orvosi utasításra, és felhúzásban pl kb annyit bír mint én. Öreg, és hát testes is. Kivétel a lába. Azt mondja 25 éve sportolt utoljára, de olyan vádlija van amit nagyon ritkán láttam. Én emellett évekig sportoltam, két év kihagyás után tavaly év végén elkezdtem terembe járni, és szarul érzem emiatt magam. Az öreg talán 170 magas, meg 100 kiló felett van, én 186 magas vagyok, 93 kiló. Ezt hogy lehet megértenem, nagyon gáz, hogy évek edzése ennyire nem jelent semmit.

#Mit csinálhat?
2023. jún. 11. 14:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Értem, elnézést ha sért az öregezés, akkor jóval idősebb nálam. Szerelő, azt mondta autószerelő. Aki az építőiparban szerelő azt gondolom jó állapotban van, a munkámból kifolyólag sok építkezésen járok. Itt a a kérdés számomra, hogy én vagyok ennyire selejt, hogy egy testes idősebb faszi erősebb nálam, vagy ez inkább az Ő genetikája lehet? Sportoltam, sportolok fiatalabb vagyok, míg Ő nem foglalkozott a mozgással. Figyeli folyamatosan a pulzusát, de az is rendben van. Nem látni rajta izmot, vagyis felül.
2023. jún. 11. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:
9%

"én vagyok ennyire selejt, hogy egy testes idősebb faszi erősebb nálam"

Mindketten selejtek vagytok. Mindkettőtök teljesítménye egy nagy nulla.

2023. jún. 11. 19:41
 23/31 anonim válasza:
Ez ilyen. Van aki látszólag semmit se tesz és egész jó eredményei vannak. Van, aki ha megfeszül se ér el egy átlagos szintet se.
2023. jún. 11. 19:45
 24/31 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi az annyi? Hány kilóval guggolsz/felhúzol te, mennyivel ő?
2023. jún. 12. 09:14
 25/31 A kérdező kommentje:
Szia. Én nem sokat tudok emelni, kb 110 kilót, az öreg a 100-at úgy vette fel, hogy nem erőlködött, nem engedte tovább az edző. Guggolni én talán 100 kilóval tudok, a 90 gond nélkül megy, az öreg a 90-et szintén tudja gond nélkül. Nem nagy számok, de nem is ez zavar.
2023. jún. 12. 13:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ebből én még nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Ezek egy közepesen kezdő nő súlyai.

50 évesen pedig nem olyan öreg még az ember. Bár tudom, ez 20onévesen furán hangzik. De nézz be pár testépítő/erőemelő fb csoportba, olyan 50-60 körüli pasik vannak, hogy pikkpakk felhúznak 200 kilót vagy többet is.

2023. jún. 12. 13:42
 27/31 anonim válasza:
50 eves az öreg??? Az öregseg manapsag 75 eves kortol szamit. De ok, ez hozzaallas kerdese, de mit szolnal hozza, ha teged , majd amikor 60 eves leszel, leöregeznek?? Elmeselek egy peldat: A napokban setalok az erdö szelen, joforman senki nincs arrafele, jön velem szemben egy ismerös hölgy a szomszed hazbol, de egyedül. Egyebkent legtöbbször a ferjevel latom. Megallunk, kerdezem, hat a ferjed hol van most, egyedül setalsz? A valasz: A fitnesz teremben (magyarul konditerem). Ez a ferfi 90 eves! A felesege meg 80! A szomszedom pedig 74 evesen napi 20-30 km-et biciklizik. Megjegyzem, mindez Svajcban. A svajciak sportosak, sokat mozognak, nem hagyjak el magukat. Ugy, hogy rajta, kedves fiatal, erd utol az öregeket!
2023. jún. 14. 16:54
 28/31 A kérdező kommentje:
Üdv. Nem arról van szó hogy irigykednék. De én nézek ki sportosan, egészséges vagyok, fiatalabb, magasabb,. Csak nem értem a helyzetet. A héten konkrétan már ugyanazon súlyon edzünk, sajnos nem nekem megy könnyebben. Örülök hogy fejlődik, mert tesz az egészségéért, úgy, hogy nem csinált semmit eddig. Magam miatt görcsölök ezen. Gondoltam arra is, hogy szed valamit, amitől gyorsan erősödik, és van állóképessége.
2023. jún. 14. 20:19
 29/31 anonim ***** válasza:

De kíváncsi lennék erre a nisztikus öregre.:DD

Szakadok amúgy az írásodon, hatalmas:DD

2023. jún. 14. 21:21
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát nem egy szépség, meg elég kövér is. Fene tudja, néha jobban esik ha kipanaszkodom magam. Semmi misztikus nincs benne, valahogy a saját szerencsétlenségemet nem tudom kezelni. Mert ha legalább 100 kiló izmos lenne, megérteném. De ezt?
2023. jún. 14. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!